Μην χασετε

Μεταμορφώστε Ακόμα και την πιο «Βαρετή» Κουζίνα με 4 Κινήσεις!

Βαρεθήκατε την κουζίνα σας; Δεν μπορείτε να την βλέπετε; Δεν ξέρετε τι να κάνετε για να της δώσετε χαρακτήρα και να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα; Εμείς σας έχουμε 4 πολύ οικονομικές επιλογές που μπορούν να μεταμορφώσουν την κουζίνα σας.

Advertisements

 

Δεν χρειάζεται να την ανακαινίσετε, δεν χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές. Αρκεί μια χρωματική προσθήκη και η βαρετή σας κουζίνα θα ανανεωθεί πολύ.

 

1η Επιλογή: Προσθέστε ένα φωτεινό, σε έντονα χρώματα χαλί Όσο πιο έντονο χρωματικά είναι, τόσο το καλύτερο. Οι περισσότερες κουζίνες είναι βαμμένες και έχουν ντουλάπια σε γήινες αποχρώσεις. Επομένως, ένα χαλί σε αποχρώσεις του κόκκινου, του πορτοκαλί και του ροζ θα μπορούσε να κάνει τον χώρο να ξεχωρίσει και να αποκτήσει χαρακτήρα.

Ένα χαλί με έντονα χρώματα σίγουρα θα δώσει χαρακτήρα στην κουζίνα σας.

 

2η Επιλογή: Βάλτε καρέκλες σε έντονα χρώματα Αν το τραπέζι της κουζίνας ή ο πάγκος όπου τρώτε το πρωινό σας είναι μονόχρωμος και ξύλινος -ως συνήθως- τότε το να προσθέσετε μερικές κόκκινες, πράσινες, πορτοκαλί καρέκλες θα αλλάξει το τοπίο. Προσθέστε στον χώρο σας αντικείμενα που κάνουν εντύπωση στο μάτι και προκαλούν ενθουσιασμό. Βάζοντας στην κουζίνα σας ασυνήθιστα έπιπλα και διακοσμητικά (χαλάκι, μια πολυθρόνα χαλάρωσης αν χωράει ή και έναν καθρέφτη) σοκάρετε τις αισθήσεις και κάνετε την κουζίνα σας να δείχνει μοναδική.

Βάλτε χρώμα στην κουζίνα σας επιλέγοντας καρέκλες-σκαμπό σε έντονα χρώματα.

 

3η Επιλογή: Προσθέστε μια πολύχρωμη κουρτίνα ή μια κουρτίνα με σχέδιο στο παράθυρο της κουζίνας Μην κρατηθείτε! Βάλτε μια κουρτίνα με σχέδιο και χρώμα στο παράθυρο και δείτε την κουζίνα σας να αποκτάει νέα πνοή.

Advertisements
Μια πολύχρωμα κουρτίνα μπορεί επίσης να ομορφύνει μια “βαρετή” κουζίνα.

 

4η Επιλογή: Βάλτε χρώμα στα ντουλάπια Μήπως να βάλετε χρώμα στους τοίχους; Καλό θα ήταν αλλά όχι εντυπωσιακό! Μήπως να βάψετε το ταβάνι; Ακόμα καλύτερα! Το τέλειο, όμως, θα είναι να βάλετε χρώμα στα ντουλάπια της κουζίνας. Οι κουζίνες με ντουλάπια βαμένα σε έντονα χρώματα είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές και ξεχωρίζουν. Μην στεναχωριέστε αν δεν μπορείτε να τα βάψετε επειδή μένετε σε ενοίκιο. Μπορείτε να τους βάλετε κάποιο εντυπωσιακό αυτοκόλλητο.

Δώστε χρώμα στην κουζίνα σας βάφοντας τα ντουλάπια της σε κάποιο έντονο χρώμα.

 

Το οινοπνευματί στα ντουλάπια και τους πάγκους δίνει χαρακτήρα στον χώρο.

 

Το οινοπνευματί και στον τοίχο μας αρέσει πολύ.

 

Το σκούρο μπλε σε έναν από τους τοίχους της κουζίνας την κάνει να ξεχωρίζει.

 

Το χρώμα του τοίχου και του πάγκου ταιριάζει με τα χρώματα του χαλιού.

 

Εδώ η κουζίνα εντυπωσιάζει και με το έντονο μπλε των ντουλαπιών και με το πολύχρωμο των πλακιδίων.

 

Advertisements
Τα πολύχρωμα σκαμπό κάνουν τη συγκεκριμένη κουζίνα πιο ενδιαφέρουσα

 

Γεμίστε τα ανοιχτά ράφια της κουζίνας σας με χρωματιστά πιάτα και ποτήρια.

 

Το οινοπνευματί στον συγκεκριμένο χώρο έρχεται σε υπέροχη αντίθεση με το πορτοκαλί των καθισμάτων-σκαμπό.

 

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα