Μην χασετε

«Μετά το Πάσχα θα αφαιρέσω τα στήθη μου»: Αρκετά προβλήματα υγείας για την Τζένη Χειλουδάκη

Στο πλήθος μηνυμάτων που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα για την υγεία της απάντησε μέσω ανάρτησης στο Facebook η Τζένη Χειλουδάκη.

Advertisements

Η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που είχε αλλάξει φύλο κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ΄90 εξομολογήθηκε πως το τελευταίο διάστημα δεν είναι πολύ εύκολο για εκείνη καθώς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας με αποκορύφωμα το χειρουργείο που αναμένεται να υποβληθεί για αφαίρεση του στήθους της.

 

«Πλάσματα μου πανέμορφα… Λοιπόν, αρχικά να σας ευχαριστήσω για τα εκατοντάδες inbox σας σχετικά με την υγειά μου. Είχα σκοπό να σας κάνω βιντεάκι να σας πω τα νέα αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και έτσι θα σας τα γράψω εδώ…

Έχουμε και λέμε και είναι οριστικό. Πηρα τις απαντήσεις μετά τον υπέρηχο που έκανα. Μετά το Πάσχα θα αφαιρέσω τα στήθη μου. Έχω ραντεβού εδώ στο νοσοκομείο και έπειτα στο ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο που θα γίνει το χειρουργείο. Αθήνα είναι αδύνατον να ανέβω. Έχω τα ζώα μου, έχω τη μάνα μου, έχω επίσης ξανά ραντεβού με πνευμονολόγο και παθολόγο αλλά και καρδιολόγο.

 

Επίσης έχω 400 χοληστερινη και εντελώς τζαζλεμένο θυρεοειδή. Μιλησα ήδη με την ενδοκρινολόγο φιλεναδάρα μου, Μαρία Κουτσάκη, και αρχιζω ξανά με Τ4 88αρι. Σύντομα χάπι και για τη χοληστερίνη.

Παίρνω φυσικά και το Ladose που μου συνταγογράφηση η ψυχολόγος μου. Σήμερα ξύπνησα με τρομερό πονοκέφαλο και κακοδιάθετη. Συμβαινουν αυτά. Ζωή τη λένε… Σας φιλώ,να έχετε υγεία και να σας προστατεύει όλους το σύμπαν και οι θεοί. Η Τζένη σας» ήταν τα λόγια της.

 

Advertisements

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα