Μην χασετε

Μενούνος: «Δυστυχώς δεν μπορώ να μείνω έγκυος αλλά θα κάνουμε παιδί με παρένθετη μητέρα»

Η Μαρία Μενούνος έχει περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά μιλά για όσα συνέβησαν πολύ φιλοσοφημένα.

«Η μαμά μου σήμερα είναι πολύ καλά. Ο κακοήθης όγκος στο κεφάλι έχει μειωθεί πέρα από κάθε προσδοκία. Είναι ένα θαύμα. Κάθε μέρα ευχαριστώ τον Άγιο Νεκτάριο, στον οποίο είναι αφιερωμένη η ορθόδοξη εκκλησία που έχουμε στο Λος Αντζελες. Κάθε βράδυ προσεύχομαι σε αυτόν και τον ευχαριστώ» λέει.

Όσο για τη δική της περιπέτεια υγείας, την αντιμετώπισε σαν ένα καμπανάκι για να κάνει τη ζωή της καλύτερη.

Advertisements

«Ήταν δώρο από τον Θεό αυτό που μου συνέβη, γιατί έπρεπε να αλλάξω τη ζωή μου. Όλο δούλευα. Αν δεν μου είχε συμβεί αυτό, δεν θα ήμουν ποτέ εδώ για να παντρευτώ και μετά να πάω γαμήλιο ταξίδι στην Ιταλία. Όλη η ζωή μου ήταν δουλειά. Βέβαια, αν δεν είχα δουλέψει σκληρά, δεν θα είχα αυτά που έχω σήμερα. Όμως, χρειάζεται ισορροπία. Τώρα βρίσκω τις ισορροπίες μου, έτσι είμαι πιο χαρούμενη και απολαμβάνω περισσότερο τη ζωή μου».

Πριν διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο είχε κάνει μια προσπάθεια εξωσωματικής εγκυμοσύνης.

«Νομίζω πως η διαδικασία μπορεί να επιδείνωσε την κατάσταση – γιατί όπως μου είπε ο γιατρός μου ο όγκος προϋπήρχε χρόνια. Θυμάμαι πριν από δέκα χρόνια είχα αντιμετωπίσει κάποιες επίμονες εξάψεις, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Όταν παίρνεις ορμόνες, όμως, όλα μεγαλώνουν. Ο όγκος έχει αφαιρεθεί επιτυχώς, αλλά ο γιατρός μου είπε ότι είναι καλύτερα να μην ξανακάνω άλλη εξωσωματική, θα ήταν μεγάλο ρίσκο.

Advertisements

Έτσι, αποφασίσαμε με τον Keven να εξετάσουμε την προοπτική της παρενθετότητας. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία της εγκυμοσύνης και λυπάμαι που δεν θα έχω αυτή την ευκαιρία. Όμως, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Σκεφτόμαστε, λοιπόν, να μπούμε στη διαδικασία να αποκτήσουμε μωρό μέσω παρένθετης μητέρας – θα το συζητήσουμε πιο αναλυτικά στο ταξίδι του μέλιτος και επιστρέφοντας στην Αμερική θα ξεκινήσουμε» εξηγεί στο People.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα