Μην χασετε

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Έφτιαξαν 5 νέες βίλες στην Άνδρο και είναι άκρως εντυπωσιακές (εικόνες)

Τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στην Ανδρο επέκτειναν η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο. Οι νέες βίλες του Οναρ, της ξενοδοχειακής μονάδας του επιχειρηματία, είναι άκρως εντυπωσιακές.

Advertisements

Ο Μάκης Παντζόπουλος και η σύζυγός του Ελένη Μενεγάκη (η οποία και αυτό το ΣΚ βρίσκεται στο νησί), έχτισαν 5 νέες βίλες, ένα νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα, στα πρότυπα του παλιού, με σεβασμό στο περιβάλλον, επεκτείνοντας έτσι το Οναρ, την ιδιαίτερη ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Αχλα, στην Ανδρο.

Οι νέες βίλες, όλες τους φτιαγμένες από πέτρα και ενταγμένες πλήρως στο περιβάλλον, είναι δημιουργία του κορυφαίου αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου Zege architects. Η αισθητική τους είναι ασύγκριτη, απόλυτα μίνιμαλ και σύγχρονη αλλά με σεβασμό στην παράδοση και στο τοπίο.

Το Οναρ, του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη απέκτησε έτσι και πισίνα, φωτογραφία από την οποία είχε μοιραστεί το προηγούμενο διάστημα η ίδια η παρουσιάστρια, ποστάροντας την κόρη της να κάνει τη βουτιά της. Είχε μοιραστεί ακόμη, φωτογραφία της ίδιας να κάθεται και να χαζεύει τη θέα από τις νέες βίλες.

Φωτογραφίες: Οι νέες 5 βίλες της Μενεγάκη και του Μάκη της στην Ανδρο

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες η νέες βίλες της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου είναι με μια λέξη εντυπωσιακές.

Στον ιστότοπο του Οναρ, υπάρχουν αναρτημένα και τα σχέδια της νέας προσθήκης στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του Μάκη Παντζόπουλου και της Ελένης Μενεγάκη.

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα