Μην χασετε

Μελέτης Ηλίας: Η άγνωστη ιστορία που ενώ η γυναίκα του νόμιζε ότι τη «μάτιασαν» τελικά είχε ιογενή μηνιγγίτιδα

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος υποδέχτηκαν χθες στην εκπομπή τους «Αυτός και ο άλλος» τον Μελέτη Ηλία.

Ο ηθοποιός μίλησε για την υποκριτική και τη συμμετοχή του στη σειρά εποχής της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» που μεταφέρει τους τηλεθεατές στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του ’60.

Όπως εξομολογήθηκε, το θέατρο κατάφερε να τον κερδίσει από την άλλη του μεγάλη αγάπη, τη λογιστική και μάλιστα έκανε και μία μίνι επίδειξη των υπολογιστικών του δυνατοτήτων στην τηλεοπτική του παρέα.

 

Advertisements

 

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη νέα σειρά της ΕΡΤ και το πόσο απολαμβάνει την εμπειρία που του δίνεται να ζήσει στην Αθήνα της παλιάς εποχής μέσα από τον ρόλο του.

 

 

Advertisements

Ερωτηθείς για το αν ο κλάδος των ηθοποιών αντιμετωπίζει δυσχέρεια όσον αφορά τις απολαβές η απάντησή του ήταν κατηγορηματικά θετική.

«Πλάκα κάνεις; Εργάζομαι ως ηθοποιός από το 2000. Η τηλεόραση ήρθε πολύ αργά στη ζωή μου αλλά βιοποριζόμουν από το θέατρο. Δεν βγάζεις λεφτά από το θέατρο, βγάζεις ίσα ίσα για να ζήσεις. Υπάρχουν πάρα πολλοί συνάδελφοί μου αυτή τη στιγμή που δεν έχουν ούτε τα προς το ζην».

 

«Ευτυχώς για εμένα που υπάρχει η τηλεόραση και για ένα μικρό κομμάτι. Τώρα πια έχει τελειώσει αυτή η ιστορία με τον σνομπισμό ηθοποιών απέναντι στην τηλεόραση. Καταρχάς, έχουν μπει στην τηλεόραση ονόματα που παλιά δεν έμπαιναν. Είναι προς τιμήν τους και είναι χαρά των θεατών να τους βλέπει, για παράδειγμα έπαιζε ο Καταλειφός».

 

Advertisements

Σε πιο προσωπικές του αφηγήσεις ο Μελέτης Ηλίας αποκάλυψε ότι δεν πιστεύει στο «μάτι» σε αντίθεση με τη γυναίκα του και μάλιστα μοιράστηκε δύο ιστορίες που

«Δεν πιστεύω στο “μάτι”. Αλλά έχω φοβερή ιστορία. Εγώ με το παραμικρό θα τρέξω στον γιατρό. Η γυναίκα μου είναι το εντελώς αντίθετο. Η γυναίκα μου πιστεύει στο μάτι και η μάνα της την ξεματιάζει. Και μία μέρα την έπιασε πονοκέφαλος. Και μου λέει “με έχει πιάσει μάτι. ποια με μάτιασε;”. Μέχρι το βράδυ δεν μπορεί να κουνηθεί και πάει στο νοσοκομείο με τα χίλια ζόρια και έχει ιογενή μηνιγγίτιδα.

Αντίστοιχα, με πονάει εμένα η κοιλιά μου. 1 η ώρα το βράδυ πάω στο νοσοκομείο μόνος μου. Η γυναίκα μου μού λέει “μα καλά είσαι χαζός;”. Πάω, μου κάνουν εξετάσεις και μου λένε ότι μάλλον έχω γαστρεντερίτιδα. Το πρωί ξυπνάω και δεν μπορώ να κουνηθώ από τον πόνο. Πάω σε άλλο νοσοκομείο και μου λένε έχεις οξεία σκωληκοειδίτιδα».

 

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα