Μην χασετε

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Την κόρη μου στο σχολείο τη φώναζαν μαύρη»

Τη Ματθίλδη Μαγγίρα υποδέχτηκε η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή «Τα Μεσάνυχτα».

Advertisements

 

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στη γνωριμία και τον έρωτά της με τον Αμερικανό μουσικό Άλεξ Φόστερ, με τον οποίο απέκτησε την κόρη της, Λήδα.

Μιλώντας για εκείνη η ηθοποιός αποκάλυψε πώς χειρίστηκε το bullying που γινόταν στη Λήδα σε μικρότερη ηλικία και συγκεκριμένα από συμμαθητές της στο δημοτικό όσο και από καθηγητές της στο γυμνάσιο.

«Στο δημοτικό της έλεγαν ότι είναι μαύρη. Και ήρθε μία μέρα κλαίγοντας και μου λέει “με φωνάζουν μαύρη”. Της δείχνω το μαύρο και της λέω “παιδί μου, αυτό εδώ τι χρώμα είναι; Είσαι εσύ τέτοιο χρώμα; Να πας να πεις στο παιδάκι να πεις στη μαμά του να το πάει σε οφθαλμίατρο γιατί μάλλον έχει αχρωματοψία».

 

«Μετά στο γυμνάσιο είχε και από καθηγητές. Στο δεύτερο τρίμηνο από το 17 έπεσε στο 15 σε ένα συγκεκριμένο μάθημα. Μου έλεγαν δεν προσέχει. Εγώ τους είχα πάει χαρτί που έλεγε ότι έχει δυσλεξία και απόσπαση συγκέντρωσης και μου λέει ένας καθηγητής “κυρία μου, αυτά είναι στο μυαλό σας, δεν υπάρχουν. μετά στο γυμνάσιο είχε από καθηγητές. Και μου είπαν μήπως να πάει σε συμβατικό σχολείο γιατί πήγαινε σε μουσικό. Έτρεξα πολύ, έκανα πολύ μεγάλο αγώνα. Ζήτησα συνάντηση με τον διευθυντή και απευθύνθηκα και στο Υπουργείο Παιδείας και μετά απ΄όλα αυτά άλλαξε η συμπεριφορά τους».

Συγκεκριμένες δηλώσεις της στο παρελθόν προκάλεσαν κύμα αρνητικών σχολίων προς το πρόσωπό της ενώ πολλοί τη χαρακτήρισαν ως ομοφοβική. Τι απαντά στους επικριτές της;

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα