Μην χασετε

Ματίνα Παγώνη: «Μου είπε θα σε πάω να τον δεις, αλλά θα πρέπει να μην κλάψεις και να είσαι πολύ δυνατή.»

Η Ματίνα Παγώνη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την ιατρική.

Advertisements

«Αποφάσισα από πολύ μικρή να γίνω γιατρός γιατί είχε συμβεί ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στην οικογένειά μου. Είχε ένα τροχαίο ατύχημα πολύ σοβαρό ο πατέρας μου, διασωληνώθηκε στο ΚΑΤ και έμεινε τρεις μήνες στην εντατική. Ήμουν εφτά χρονών και ήθελα οπωσδήποτε να τον δω, έκλαιγα, τσίριζα.

Ο διευθυντής της μονάδας μου είπε ότι δεν μπαίνουν παιδάκια μέσα κι εγώ είπα όχι, θέλω να τον δω. Μου είπε θα σε πάω να τον δεις, αλλά θα πρέπει να μην κλάψεις και να είσαι πολύ δυνατή. Με κρατούσε από το χέρι και μπήκαμε μέσα. Εγώ νόμιζα ότι θα μου μιλήσει ο μπαμπάς μου και μου είπε ο διευθυντής ότι δεν μπορεί να μου μιλήσει, αλλά εγώ μπορώ να του ακουμπήσω το χέρι.

Ήταν ένα σοκαριστικό περιβάλλον, αλλά έπρεπε να φανώ δυνατή. Και του κρατούσα το χέρι κι έλεγα είμαι δυνατή, δεν θα κλαίω. Μου έχει μείνει αυτή η εικόνα, δεν έχω ξεχάσει τίποτα. Από τότε, τώρα το συζητάω αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

 

Σχετικά με το ατύχημά της και το Dancing with the Stars είπε: «Αχ με το χέρι μου, εγώ πιστεύω ότι με ματιάσανε. Τι να κάνω, έκανα μια επίσκεψη και πήγαινα στο γραφείο, φορούσα το 12ποντο και λογικό ήταν να κουβαριαστώ », ανέφερε η Ματίνα Παγώνη για το ατύχημά της.

Τέλος αποκάλυψε ότι δεν θα συμμετάσχει στο «Dancing with the Stars».

 

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα