Μην χασετε

Μαριάντα Πιερίδη: «Απαντάω εγώ σε περίεργα μηνύματα στα social media του συζύγου μου»

“Οι γυναίκες είμαστε πιο θρασείς!”

Advertisements

Πλέον έχει αφήσει το τραγούδι και ασχολείται με τη γιόγκα και την οικογένεια της. Η Μαριάντα Πιερίδη παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για την ενασχόληση της μακριά από το χώρο της μουσικής, αλλά και για τα μηνύματα που απαντάει στα social media.

«Διδάσκω γιόγκα, μου αρέσει πολύ και με κάνει χαρούμενη! Όταν κάνεις γιόγκα δεν μπορείς να κάνεις botox και να βάζεις υαλουρονικά, εκτός αν κάνεις πλαστική. Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω την απόφαση να σταματήσω από το τραγούδι γιατί κάποια στιγμή άρχισε να δυσκολεύει η κατάσταση στο μεγάλωμα του Νικόλα! Δεν είμαι από τις μαμάδες λέω, οκ δεν πειράζει θα βρούμε την άκρη. Δεν ήθελα στο σπίτι να είναι ένας άνθρωπος ξένος και να μεγαλώνει το παιδί μου. Όταν γυρίζει ο Νικόλας από τον παιδικό σταθμό, τον περιμένει η μαμά του με το φαγητό.

Ο Δημήτρης δίνει το 100% σε αυτό που κάνει και ταυτόχρονα βρίσκεται στον μισό πλανήτη. Έχω δει πολύ περίεργα πράγματα γιατί υπάρχει μία μόδα με τους σεφ, οπότε ο Δημήτρης έχει αρκετές εκδηλώσεις θαυμασμού. Σε περίεργα μηνύματα που στέλνουν στον Δημήτρη τον ενημερώνω ότι απαντάω εγώ! Οι γυναίκες είμαστε πιο θρασείς. Απαντάω εγώ σε περίεργα μηνύματα στα social media του συζύγου μου. Στον Δημήτρη στέλνουν γυμνές φωτογραφίες σε μένα όχι!»

Δείτε όσα δήλωσε η μαριάντα Πιερίδη…

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα