Μην χασετε

Μαριάννα Τουμασάτου – Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ξέσπασαν σε κλάματα στη συνάντησή τους στην πρεμιέρα»

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Μαριάννα Τουμασάτου, “Η φωτογραφία της ζωής μου” και ένας από τους πρώτους της καλεσμένους ήταν ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια ενσαρκώνει τον Μελέτη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Άγριες Μέλισσες” συναντήθηκε με την Μαριάννα Τουμασάτου και η συγκίνησή τους ήταν φανερή από το πρώτο λεπτό.

 

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πριν σχεδόν 20χρόνια στην τηλεοπτική σειρά, “Τα φτερά του έρωτα” και τότε ο Γιώργος Γεροντιδάκης υποδυόταν τον γιο της ηθοποιού.

“Έβλεπα στα μάτια σου τη μάνα που είσαι για το παιδί σου… Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια. Είναι πολλά τα χρόνια. Ευτυχώς που ξεκίνησα μαζί σας και δεν κατέληξα αλλού” ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Advertisements

 

Στη συνέχεια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής του και κατέληξε λέγοντας, “Η δουλειά αυτή μου έχει διδάξει ότι δε πρέπει να βάζεις στόχους αλλά να μένεις ο εαυτός σου. Έχω καταφέρει περισσότερα ίσως από αυτά που αξίζω και από αυτά που θα μπορούσα να ονειρευτώ”

“Να κερδίζεις τα στοιχήματά σου” του απάντησε με δάκρυα στα μάτια η Μαριάννα Τουμασάτου

 

Advertisements

 

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα