Μην χασετε

Μαριάννα Πουλμέντη: «Τα αδέρφια μου δεν γνωρίζουν την ύπαρξή μου»

Η Μαριάννα Πουλμένη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης στην Πένυ Καβέτσου και την εκπομπή «Καλοκαίρι #not». Η πρώην παίκτρια του MasterChef με άκρως εξομολογητική διάθεση μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της.

Advertisements

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μαριάννα εξέφρασε έντονα την ενόχλησή της όταν, μετά την παρουσία της στον διαγωνισμό μαγειρικής, ο πατέρας της μίλησε δημόσια για την ίδια ενώ οι μεταξύ τους σχέσεις δεν είναι και οι καλύτερες.

«Όταν είδα τον μπαμπά μου να μιλάει τόσο πολύ για εμένα στεναχωρήθηκα. Στεναχωρήθηκα γιατί σκέφτηκα “γιατί μιλάει για εμένα τώρα που με είδε στο MasterChef;”.

Τα τελευταία 6 χρόνια που έλειπε Αμερική δεν είχαμε καμία επαφή. Η γυναίκα του δεν ήθελε να έχει σχέση μαζί μου. Τα αδέρφια μου δεν ξέρουν ότι έχουν αδερφή. Δεν γνωρίζουν την ύπαρξη μου.

Ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ δίπλα μου. Δεν είχα καλή σχέση με τη γυναίκα του και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήρθαμε σε σύγκρουση και δεν μιλάμε πλέον.

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η μητέρα μου με έχει μεγαλώσει μόνη της. Έκανε δύο και τρεις δουλειές για να τα βγάλει πέρα.

Για παράδειγμα, πέρσι είχε συμβεί κάτι και ήμουν στο νοσοκομείο και ο πατέρας μου δεν πήρε καν ένα τηλέφωνο, ενώ το έμαθε. Δεν μπορεί λοιπόν να πει τίποτα. Δεν είναι σε θέση να έχει γνώμη για εμένα», εξομολογήθηκε η Μαριάννα Πουλμέντη.

Δείτε το βίντεο:

πηγη
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα