Μην χασετε

Μαρίνα Πατούλη: Τον φλερτάρουν τον Γιώργο – Αν μάθω για απιστία θα τα σπάσω, θα γίνει χαμός

Την άποψή της για την απιστία και για το αν θα τη συγχωρούσε, μοιράστηκε με τον Νίκο Κοκλώνη η Μαρίνα Πατούλη.

Advertisements

Στο σχετικό απόσπασμα της εκπομπής Celebrity Travel από το ταξίδι τους στην Αργεντινή που προβλήθηκε από την εκπομπή του Open, «Μεσημέρι #Yes», η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πως ο σύζυγός της δέχεται φλερτ από άλλες γυναίκες κι εκείνη το διασκεδάζει, ενώ αποκαλύπτει αν είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη περί απιστίας:

«Την απιστία τη συγχωρώ αρκεί να μην τη μάθω. Αν τη μάθω θα τα σπάσω, θα γίνει ένας χαμός, δεν θες να ξέρεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Θεωρώ κάθε σύζυγος και γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα κάνει πίσω τόσο, όσο δεν αισθάνεται ότι θίγει την αξιοπρέπεια της», πρόσθεσε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη. «Δέχεται φλερτ αλλά το διασκεδάζω γιατί βλέπω μερικές φορές πόσο γραφικές γίνονται κάποιες γυναίκες… Μου άρεσε πολύ το μυαλό του, η σκέψη του, το χιούμορ του. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», πρόσθεσε μιλώντας για τον άντρα της.

Στη συνέχεια, όταν ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν είναι ακόμα ερεωτευμένη με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη δεν απάντησε και ζήτησε γελώντας να κλείσουν οι κάμερες.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα