Μην χασετε

Μαρίνα Πατούλη: «Σαν σήμερα έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που μου τη χάρισε»

Ιδιαίτερη ημέρα είναι η σημερινή για τη Μαρίνα Πατούλη, καθώς σαν σήμερα πριν από κάποια χρόνια “έφυγε” από τη ζωή η μητέρα της. Η πρώην σύζυγος του Γιώργου Πατούλη δεν ξεχνάει ποτέ αυτή την ημέρα και έτσι νωρίς το πρωί της Πέμπτης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Η Μαρίνα Πατούλη εξομολογήθηκε πόσο πολύ της λείπει η αγνή αγκαλιά της μαμάς της και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Advertisements

 

“”Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου». Σήμερα, τα παραπάνω λόγια του μεγάλου μας ποιητή, Οδυσσέα Ελύτη, μιλούν μέσα μου περισσότερο από κάθε άλλη ημέρα. Γιατί σαν σήμερα, έφυγε από τη ζωή η γυναίκα που μου την χάρισε. Η δική μου μητέρα… Αισθάνομαι κοριτσάκι, και μωρό και έφηβη και γυναίκα μαζί. Ακούω το κλάμα μου και τα γέλια μας, τα «πρέπει» και τα «μη» της, τα «πρόσεχε» και τα «κάποτε θα με θυμηθείς» τα «μπράβο» της και τα «πόσο περήφανη είμαι κόρη μου για εσένα».

 

Θυμάμαι στιγμές, μπορώ ακόμη να μυρίσω το αναλλοίωτο στον χρόνο άρωμά της, μου λείπει η αύρα της, η σοφή ματιά της, ακόμη και το μάλωμά της. Μα περισσότερο από όλα, σήμερα, έχω ανάγκη από την αγκαλιά της. Μια αγκαλιά κενή από «πώς» και «γιατί», αδειανή από ανταλλάγματα, γεμάτη από αγνή, άσβεστη, ατόφια αγάπη. Η αληθινή αγάπη έρχεται πάντα ντυμένη «μαμά», γιαυτό σήμερα, κρυώνω λίγο παραπάνω… Να τις αγαπάτε τις μαμάδες σας. Και να τις προσέχετε…”, έγραψε η Μαρίνα Πατούλη.

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα