Μην χασετε

Μαρίνα Πατούλη: Η ανάρτησή της αφότου ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19

Μετά τον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος ενημέρωσε μέσω των social media ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό,  τεστ Covid έκανε και η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Μαρίνα Πατούλη, όπως και ο γιος του.

Advertisements

Και οι δύο βρέθηκαν αρνητικοί, όπως έγραψε στο Instagram η κυρία Πατούλη.

«Ο σύζυγός μου, Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, βρέθηκε θετικός στον ‪Covid-19. Ως εκ τούτου, υποβλήθηκα τόσο εγώ, όσο και ο γιος μας, σε τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα και των δυο βγήκαν αρνητικά. Δεν έχω εμφανίσει καθόλου συμπτώματα ωστόσο, τηρώντας το πρωτόκολλο που έχει οριστεί, θα ακυρώσω κάθε προγραμματισμένη δραστηριότητά μου, μεταξύ των οποίων συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια και επαγγελματικές συναντήσεις και θα παραμείνω σε απομόνωση για 3-4 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών. Παράλληλα θα υποβληθώ άμεσα και σε 2ο τεστ προκειμένου να γνωρίζω 100% ότι παραμένω αρνητική στον ιό» ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη.

Μιλώντας στο Star, νωρίτερα, ο περιφερειάρχης Αττικής γνωστοποίησε ότι δεν έχει συμπτώματα και περιέγραψε πώς κόλλησε τον ιό: «Όχι, δεν έχω συμπτώματα. Την Παρασκευή είχε έρθει ένας δήμαρχος στο γραφείο. Είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα όπως σε κάθε συνάντηση. Διαβάσαμε το Σάββατο σε μια ανάρτησή του ότι ήταν θετικός. Ο αντιπεριφερειάρχης χθες έκανε τεστ, βγήκε θετικός, οπότε έκανα κι εγώ σήμερα. Και βγήκα κι εγώ θετικός. Θα κάνουμε ό, τι λέει το πρωτόκολλο, προφανώς. Κάναμε και στην σύζυγο και στον γιο, είναι αρνητικοί». 

Η ανάρτησή του κ. Πατούλη στο Facebook με την οποία έκανε γνωστό ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό:

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα