Μην χασετε

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν θα χαλάσω και τον γάμο μου για να κατέβω δήμαρχος Αμαρουσίου»

“Εμείς πήγαμε στη Θεσσαλονίκη εκείνο το διάστημα και παρακολουθούσαμε όλη αυτή την εξέλιξη”.

Advertisements

Η Μαρίνα Πατούλη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της Φωτεινής Πετρογιάννη, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Έφτασαν κοντά στον χωρισμό με τον Γιώργο Πατούλη την περίοδο που η ίδια δήλωσε την υποψηφιότητά της για τον Δήμο Αμαρουσίου;

«Μου έχουν γίνει προτάσεις, η επιθυμία μου είναι πολύ δυνατή, νομίζω ακόμα δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο αλλά θεωρώ ότι θα είμαι παρούσα στις επερχόμενες αυτοδικοικητικές εκλογές.

Ο σύζυγός μου, ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, σίγουρα έχει προτεραιότητα. Επειδή ζούμε σε μια χώρα που έχει κοινωνικά στερεότυπα και δεν έχουμε απελευθερωθεί, όταν κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι κάτι τέτοιο θα έκανε πολύ κακό στην υποψηφιότητα του συζύγου μου που έχει αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό το οποίο κάνει, θεώρησα ότι αυτό που επιβάλλεται να επιλέξω είναι ο σύζυγός μου, η οικογένειά μου.

Δείτε επίσης: Έγιvε μητέρα υπό πλήρη μυστικότητα! «Δεν θα ήθελα να με ρωτήσετε περισσότερα»

Δεν θα χαλάσω και τον γάμο μου για να κατέβω δήμαρχος Αμαρουσίου.Εμείς πήγαμε στη Θεσσαλονίκη εκείνο το διάστημα και παρακολουθούσαμε όλη αυτή την εξέλιξη. Έχει πολύ ενδιαφέρον όταν βγαίνεις από το πρόβλημα και το παρακολουθείς απέξω.

Είμαι 50 χρονών. Βέβαια, θα πουν ότι είναι 60 και λέει 50. Και στο ληξιαρχείο να πάνε θα το δούνε, γιατί έτσι κι αλλιώς εκτίθεμαι ως αυτοδιοικητικός και φαίνεται η ηλικία μου.

Αν δω κάποια γυναίκα να μιλάει προκλητικά στον σύζυγό μου, μπορεί και να της δώσω μια σπρωξιά και να τελειώνει η ιστορία.

Όσον αφορά στο χρυσό σαλόνι, εφόσον είναι επιλογή μου να ζω όπως ζω στο σπίτι που έχω από όταν παντρεύτηκα, με την ποιότητα ζωής που έχω επιλέξει και δεν χρωστάω σε κανέναν, όποιος θέλει να δει και το Ε9».

Advertisements

Δείτε επίσης: Κάτια Δανδουλάκη: «Φοβήθηκα, έσβησαν οι μηχανές, μέχρι να φτάσουμε στο νοσοκομείο…»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα