Μην χασετε

Μαρία Τζινέρη για το σφοδρό τροχαίο: «Αφού είμαι ζωντανή, είμαι καλά! Συνέβη την Κυριακή του Πάσχα»

Η Μαρία Τζινέρη είχε άγιο ανήμερα του Πάσχα, καθώς ενεπλάκη σε ένα αρκετά σφοδρό τροχαίο ατύχημα και κατάφερε να βγει ζωντανή. Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με σοβαρούς τραυματισμούς και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της, όπου ξεκουράζεται και αναρρώνει.

 

Η Μαρία Τζινέρη μίλησε μέσω skype στην εκπομπή T-Live και περιέγραψε στην Τατιάνα Στεφανίδου λεπτό προς λεπτό πώς συνέβη το σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα:

 

Advertisements

«Αφού είμαι ζωντανή, είμαι καλά! Συνέβη την Κυριακή του Πάσχα, κατευθυνόμουν προς Γλυφάδα στην περιοχή της Ηλιούπολης στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ήμουν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και κάποια στιγμή μπαίνει κάποιος εμβόλιμα στην λωρίδα μου, χωρίς να μου αφήσει περιθώρια αντίδρασης. Ήταν αναπόφευκτη η σύγκρουση. Αργότερα έμαθα ότι θα γινόταν μεγάλο το τροχαίο, γιατί και ένας μοτοσυκλετιστής έκανε μεγάλη παράκαμψη για να τον αποφύγει. Αν χτυπούσε μηχανόβιο θα ήταν πολύ άσχημα τα πράγματα, ευτυχώς χτύπησα μόνο εγώ.

Βγήκε από ένα STOP και διέσχισε κάθετα την Λεωφόρο, χωρίς φλας και χωρίς να ελέγξει. Ήμουν επτά μέρες στο ΚΑΤ, λόγω Covid δεν υπήρχαν συνοδοί. Πραγματικά οι γιατροί ήταν πάνω από τους ασθενείς. Ξέφυγα το χειρουργείο, ευτυχώς δεν είχα αιμορραγία. Το δύσκολο είναι η μετατόπιση σπονδύλου… Όλα αυτά θα περάσουν. Θα γίνουν οι θεραπείες όλες».

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα