Μην χασετε

Μαρία Σολωμού: «Περνάω δίπλα από ανθρώπους και με χαϊδεύουν ή με μουτζώνουν»

Η Μαρία Σολωμού δεν δίστασε να αποκαλύψει τη διττή αντίδραση που έχουν όσοι τη συναντούν, εξηγώντας γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό.

Η ηθοποιός λέει πάντοτε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν είναι από τις γυναίκες που εγκλωβίζονται στην εικόνα τους.

Λίγο πριν ξεκινήσει την περιοδεία της ανά την Ελλάδα με τη θεατρική παράσταση «Η Βερβερίτσα», παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε τόσο για την αντίδραση που έχει o κόσμος όταν τη συναντά, όσο και για την απήχηση που έχει το account της στο Instagram, ενώ μας εξέπληξε με την αποκάλυψη που έκανε.

Η Μαρία μίλησε για τον συντηρητισμό, εξηγώντας το σκεπτικό της, το οποίο έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Advertisements

«Δεν είμαστε συντηρητικοί, παιδιά. Κανένας μας δεν είναι συντηρητικός στο σπίτι του, έξω κάνουμε τους συντηρητικούς και τους κομιλφό. Είναι άτιμο πράγμα, μωρέ, η έκθεση. Αυτό το «εγώ» μας, το πώς θα φανώ, το πώς είμαι και τι θα πουν οι άλλοι για μένα. Δύσκολο κεφάλαιο το «εγώ» για να το αντιμετωπίσεις.

Δεν σου κρύβω ότι τα πρώτα χρόνια με έπιαναν τα κλάματα με όσα άκουγα. Μετά, κάθισα και σκέφτηκα το εξής: Γιατί να με επηρεάζει η γνώμη που έχει η κυρία Κούλα για μένα; Που νιώθει ότι με ξέρει και με μεγάλη σιγουριά, θέλω να σου πω!

Ο κόσμος είναι φουλ στα ψυχολογικά και θα ακούσεις πολλές κακίες. Δεν πρέπει να τις λαμβάνεις υπ’ όψιν. Περνάω δίπλα από αν­θρώπους και με χαϊδεύουν ή με μουτζώνουν, αντίστοιχα, πώς να το εκλάβω δηλαδή αυτό; Και ειδικά τώρα, στην περιοδεία, θα το ζήσουμε πολύ έντονα.

Έχει τύχει ποτέ να μεταμφιεστείς προκειμένου να αποφύγεις τα παραπάνω;

Advertisements

Έτσι ινκόγκνιτο; Δεν τα καταφέρνω. Η μεταμ­φίεση προϋποθέτει ότι κάτι θα προσθέσεις. Τι να προσθέσω εγώ σε αυτή την αφάνα; Να βάλω πε­ρούκα ή καπέλο; Δεν είμαστε τόσο εξοικειωμένοι με τα καπέλα εδώ πέρα. Είναι ένας λόγος για να γυρίσουν περισσότερα κεφάλια. Θα πουν «Α, η Σολωμού με καπέλο!».

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα