Μην χασετε

Μαρία Σολωμού – Πάνος Μουζουράκης: Η αλήθεια για τη σχέση τους

Πολύς λόγος έγινε πριν από λίγες ημέρες για τη σχέση της Μαρίας Σολωμού και του Πάνου Μουζουράκη, καθώς, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ούτε η ηθοποιός, ούτε ο τραγουδιστής, έκαναν κάποιο σχόλιο για τις φήμες, τις οποίες διέψευσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης, με ανάρτησή του στο Facebook μετά την πρεμιέρα της παράστασης της Μαρίας.

«Εκρηκτική έναρξη για το Ο Σκύλος Που Τον Έλεγαν Φρίκη! Ένα τηλεφώνημα για βόμβα πριν την φετινή πρεμιέρα! Η αληθινή ΒΟΜΒΑ είναι ότι η Μαρία Σολωμού ΔΕΝ ΧΩΡΙΣΕ με τον Πανό Μουζουράκη που καταφθάνει στο Ιλίσια Βολανάκης μετά από μια υποχρέωση που είχε στο Βόλο! Υ.Γ.: Η καλύτερη είδηση είναι ποιος κρύβεται πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα! Η απάντηση προσεχώς», έγραψε χαρακτηριστικά, βάζοντας τέλος στα περί χωρισμού του ζευγαριού.

Μάλιστα μετά την παράσταση η Μαρία και ο Πάνος, παρέα με τους θεατρικούς επιχειρηματίες Παναγιώτα Παρασκευοπούλου και Κωνσταντίνο Ξενόπουλο, τους Δημήτρη Κουρουμπαλη, Φροσω Κορρου, Χρήστο Σιμαρδάνη και Λεωνίδα Κακούρη δείπνησαν στο «Agora Sellect»με εκείνον να την κρατάει τρυφερά στην αγκαλιά του!

Advertisements

peoplegreece.com

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα