Μην χασετε

Μαρία Νεφέλη Γαζή: Βάφτισε τον γιο της χωρίς τον Άνθιμο Ανανιάδη κάτω από άκρα μυστικότητα

Μπορεί να έζησαν έναν έρωτα, να απέκτησαν μαζί ένα παιδί, αλλά τελικά αποφάσισαν να πάρουν δρόμους χωριστούς. Ο λόγος για την Μαρία Νεφέλη Γαζή και τον Άνθιμο Ανανιάδη που ήρθαν σε κόντρα μετά τον ερχομό του γιου τους.

Advertisements

Οι διαφωνίες του πρώην ζευγαριού εντάθηκαν με τον Άνθιμο Ανανιάδη να αμφισβητεί την πατρότητα του μωρού και να ζητά τεστ DNA.

Πριν λίγους μήνες μάλιστα, η νεαρή χορεύτρια, βρέθηκε σε ιδιωτικό κέντρο που όρισε ο Άνθιμος Ανανιάδης για να γίνει η εξέταση DNA και από τότε οι δυο τους αποφεύγουν να έχουν επαφές.

Πριν λίγες μέρες μάλιστα, η Μαρία Νεφέλη Γαζή αποφάσισε να βαφτίσει τον γιο της, ήρεμα και διακριτικά έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της. Μάλιστα, το όνομα του μικρού, όπως αποκάλυψε η ίδια δεν είναι τελικά Τιμόθεος, αλλά Φίλιππος – Δημήτρης Γαζής.

Ιδιαίτερα συγκινημένη μάλιστα, έδωσε στο νεοφώτιστο και μια ξεχωριστή ευχή: «25/05/2019: Μια ευχή θα σου χαρίσω αγοράκι μου γλυκό από σήμερα η ζωή σου να ‘χει άστρο φωτεινό. Ρόδινα τα όνειρά σου και ευτυχία παντοτινή, η γλυκιά σου η καρδούλα ποτέ να μην πληγωθεί~ Να ζήσεις παιδί μου Filippos-Dimitris-Gazis»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα