Μην χασετε

Μαρία Κορινθίου: «Eρχόμενη από την Αμερική, μoυ είπαν ότι oι γυναίκες ηθoπoιοί πρέπει να περάσουν απo πoλύ συγκεκριμένα κρεβάτια σκηνοθετών»

Η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» και φυσικά η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το θέμα των ημερών.

 

Η ίδια όπως δήλωσε «γενικά όλα αυτά τα γνώριζα, νομίζω το μεγαλύτερο ποσοστό στον χώρο μας το ήξερε».

Όπως είπε «πληρώνω τόσα χρόνια ότι τα λέω έξω από τα δόντια. Έλεγα ότι γίνεται αυτό, ότι υπάρχει μέσα στον χώρο. Το έχω βιώσει σε άλλο βαθμό. Ερχόμενη από την Αμερική σε μικρή ηλικία, το πρώτο που μου είπαν είναι ότι οι γυναίκες ηθοποιοί πρέπει να περάσουν από πολύ συγκεκριμένα κρεβάτια σκηνοθετών γιατί αλλιώς δεν θα κάνεις τίποτα στη ζωή σου. Μου το είπαν κάποιοι άνθρωποι που ήταν μέσα στον χώρο αλλά τελικά δεν ήταν».

Advertisements

«Η Αγγελική Λάμπρη και η Ζέτα Δούκα είναι φίλες μου και τα γνώριζα. Τα χρόνια έχουν περάσει, ήταν πολύ πιο μικρές. Εγώ γνώριζα ότι κάποια στιγμή θέλουν να βγουν να τα πουν. Δεν είναι εύκολο, έχουν οικογένειες πίσω τους. Ειδικά η Τζένη Μπότση».

Η ηθοποιός είπε ότι της έχουν πει να μη δουλέψει συγκεκριμένα με δύο ανθρώπους.

«Καμιά φορά η δύναμη της τηλεόρασης μπορεί να βοηθάει. Θεωρώ ότι οι ίδιες οι γυναίκες και οι άνδρες πρέπει να βγαίνουν  να το πουν γιατί διαφορετικά μειώνει τη σοβαρότητα του θέματος όταν βγαίνει οποιοσδήποτε άλλος που δεν του έχει συμβεί».

Advertisements

«Είναι ένας υπέροχος χώρος το θέατρο και όταν μπαίνουν παιδιά 19 χρονών και τους κόβονται τα φτερά κρίμα δεν είναι; Σκεφτόμουνα τις προάλλες ότι το παιδί μου που είναι 12 χρονών ξεκινάει γυρίσματα. Θα μπορούσε να μπει σε έναν τέτοιο κύκλο… Της μίλησα, δεν ήθελε να ακούσει πολύ, την ενοχλούσα. Ξεκίνησα με την Αγγελική επειδή είναι φίλη μας. Είχε ακούσει κάποια πράγματα, την ενοχλούσε που έμπαινα σε λεπτομέρειες».

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα