Μην χασετε

Μαρία Κορινθίου: «Το θέατρο αιμορραγεί και ο ηθοποιός ματώνει»

¨Την πιο δύσκολη περίοδο διανύει το θέατρο, ύστερα και από τα νέα μέτρα για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού, με την επόμενη και τις επόμενες μέρες να είναι για όλους τους ανθρώπους του χώρου αβέβαιες. Αυτό θέλησε να εκφράσει και η Μαρία Κορινθίου, το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

Αξίζει να σημειωθεί πως με πρωτοβουλία της Μαρίας Κορινθίου και του συζύγου της, Γιάννη Αϊβάζη δημιουργήθηκε μια πολύ ενδιαφέρουσα καμπάνια για τις πληγές που αφήνει ο κορονοϊός στον πολιτισμό και στην οποία συμπράττουν πολλοί αγαπημένοι άνθρωποι του χώρου.

Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, όπου εμφανίστηκε μέσω skype, η Μαρία Κορινθίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν σίγουρη για αυτό το δεύτερο mini lockdown και θεωρώ ότι θα υπάρξει και άλλο μεγαλύτερο. Όταν ήμουν στη Θεσσαλονίκη με την παράσταση, μου ήρθε σαν ιδέα όλη η εικόνα του ματωμένου ηθοποιού. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε η συγκεκριμένη καμπάνια».

«Όντως το θέατρο αιμορραγεί, όντως ο ηθοποιός ματώνει με όλη αυτή την κατάσταση αλλά παρόλα αυτά το θέατρο είναι ασφαλές και μπορούν οι θεατές να έρχονται. Πριν τα νέα μέτρα» πρόσθεσε με χαμόγελο η ηθοποιός. «Πριν τα νέα μέτρα, γίνονταν πάρα πολύ σκληροί έλεγχοι στα θέατρα. Επειδή όντως είναι θέαμα το θέατρο και χωρίς τον θεατή δεν υπάρχει, με εννέα άτομα δεν γίνεται. Έχουν σαφώς πρόβλημα οι παραγωγή με την πολύ μικρή πληρότητα, γιατί δεν μπορούν να στηρίξουν το δημιούργημα τους με τα εισιτήρια, αλλά τα μέτρα τηρούνταν με ευλάβεια από τους θεατές».

Advertisements

Δείτε το βίντεο:

Όπως και όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν και στηρίζουν την Τέχνη, έτσι και η Μαρία Κορινθίου αναμένει να δει τι μέλλει γενέσθαι στον επόμενο τόνο του κορονοϊού!

Πηγή: zappit.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα