Μην χασετε

Μαρία Ηλιάκη: Τι απαντά σε ερώτηση για το πότε τελικά θα ντυθεί νυφούλα;

Σε… σίριαλ έχει μετατραπεί η παραφιλολογία σχετικά με το πότε παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη. Εκείνη τι απαντά σε ευθεία ερώτηση για το πότε τελικά θα ντυθεί νυφούλα;

Advertisements

Η παρουσιάστρια και fashion blogger η οποία τελευταία βρίσκεται συνεχώς σε… ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους followers της, δεν διστάζει να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που της κάνουν. Ακόμα και όταν πρόκειται για κάτι τόσο προσωπικό όπως είναι η πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, ο γάμος της!

Και ενώ έχουν γραφτεί και ακουστεί πολλά για το πότε τελικά θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον γνωστό γυναικολόγο Στέλιο Μανουσάκη ο οποίος μοιράζει τη ζωή του -όπως πλέον και η Μαρία Ηλιάκη- ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία, η παρουσιάστρια αναλαμβάνει να απαντήσει στο… καίριο ερώτημα.

Ένας follower της τη ρώτησε λοιπόν πότε με το καλό θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, εκείνη απευθυνόμενη στον αγαπημένο της και με πολύ χιούμορ, έγραψε: «Ακούς @steliosmanousakis??? Για απάντησε στον κόσμο που ρωτάει».

Λέτε να προσπαθεί να… πιέσει καταστάσεις για να έρθει τελικά αυτή η στιγμή ή πρόκειται αποκλειστικά και μόνο για χιούμορ που όπως γνωρίζουμε διαθέτει άφθονο η Μαρία;

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα