Μην χασετε

Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Δεν είμαι καλή πεθερά, μου παίρνoυν τoυς γιoυς μoυ και δεν μπoρώ να το απoδεχτώ»

Συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και τη Μαίρη Αρώνη παραχώρησε η Μαρία Εκμεκτσίογλου. Η γνωστή σεφ αναφέρθηκε στην πρόσφατη κόντρα του Άκη Πετρετζίκη με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για τη γαλατόπιτα Μάνης, εξομολογήθηκε ότι ο γιος της παντρεύτηκε και της το ανακοίνωσε μετά, ενώ αποκάλυψε ότι δεν είναι καλή πεθερά.

Advertisements

 

Για την κόντρα του Άκη Πετρετζίκη με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: “Όταν δημοσιοποιείται μια συνταγή παύει να είναι πλέον δική σου και ανήκει σε όλους. Εγώ είχα μια συνταγή και στενοχωρήθηκα όταν ένας άλλος σεφ την έβαλε στο βιβλίο του. Στην Τουρκία έγινε αυτό. Οπωσδήποτε μπορείς να την κάνεις και εσύ αλλά δεν είναι ωραίο να τη βάλεις στο βιβλίο σου σαν δική σου συνταγή, εκεί αλλάζει το πράγμα”.

Για τον γάμο του πρωτότοκου γιου της: “Ο γιος μου πρώτα παντρεύτηκε και μετά μου το είπε. Μου λέει, επειδή στο τέλος δεν πρόκειται να παντρευτώ με όποια κοπέλα σου γνωρίζω, την παντρεύτηκα και στην έφερα, οπότε δεν μπορείς να την αρνηθείς. Η νύφη μου δεν ξέρει να φτιάχνει ούτε ντολμαδάκια ούτε ομελέτα”.

 

Για το πώς είναι ως πεθερά: “Δεν είμαι καλή πεθερά, μου παίρνουν τους γιους μου και δεν μπορώ να το αποδεχτώ. Έχεις ένα σπίτι τεράστιο και ξαφνικά σου φεύγουν όλοι. Τους άλλους δύο τους έχω κοντά μου, ακόμα είναι στα δωμάτιά τους”.

Για τις δύσκολες στιγμές της ζωής της: “Τον μεγάλο μου γιο, όταν ήταν μικρός, τον χτύπησε αυτοκίνητο και ήταν στην εντατική. Μέσα σε 2-3 ημέρες τα μαλλιά μας άσπρισαν. Η χειρότερη στιγμή στη ζωή μου ήταν ο θάνατος του αδερφού μου, μετά της μητέρας μου. Δεν μπόρεσα να πάω στην κηδεία. Δεν το έχω ξεπεράσει του αδερφού μου. Έφυγε με αυτοκινητιστικό”.

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα