Μην χασετε

Μακρινίτσα – Δολοφόνος: «Δεν θυμάμαι τι έγινε. Για ποιο λόγο να ζητήσω συγγνώμη; Δεν έκανα κάτι τόσο κακό»

Ο 31χρονος δράστης του διπλού φονικού στην Μακρινίτσα Πηλίου που προκάλεσε οκ σε όλο το Πανελλήνιο ισχυρίζεται πως μόνο έσπρωξε τα θύματα του και σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί ότι «δεν έκανε και κάτι τόσο κακό».

 

Για αύριο Δευτέρα 12/4 είναι προγραμματισμένος ο διορισμός πραγματογνώμονα, προκειμένου να αποφανθεί αν ο 31χρονος δράστης του διπλού φονικού στη Μακρινίτσα Πηλίου, που έστειλε με τις μαχαιριές του στον τάφο δύο αδέρφια, έχει το ακαταλόγιστο ή είχε συνείδηση των πράξεών του.

 

Advertisements

Φονικό Μακρινίτσα – Αυτό θα κρίνει και αν θα προφυλακιστεί στις Φυλακές Κορυδαλλού ή στο Ψυχιατρείο των Φυλακών.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του 31χρονου ζήτησε την παρακολούθηση του δράστη από ειδικούς και τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρικό πρόγραμμα.

 

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης Δημήτρη Βούλγαρη, ούτε ενώπιον του ανακριτή είχε συνείδηση του τι ακριβώς συμβαίνει. Μάλιστα, ρωτούσε αν στη διαδικασία θα ήταν παρών ο νεκρός από τις μαχαιριές του 30χρονος γαμπρός του και απέκλεισε ότι η επίσης νεκρή σύζυγός του θα είναι παρούσα, αφού πίστευε ότι “θα κρατούσε το παιδί τους” που είναι μόλις 2,5 ετών.

Advertisements

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στον ανακριτή, είπε αρχικά στους αστυνομικούς: «Έχω ένα μαύρο πέπλο» ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη γιατί δεν είχε κάνει κάτι τόσο κακό, όπως είπε.

 

«Θυμάμαι μόνο ότι έσπασα το τζάμι της πόρτας» είπε, ξεχνώντας ότι αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 52χρονη πεθερά του, και δολοφόνησε την 28χρονη σύζυγό του και τον 30χρονο αδερφό της. «Η πεθερά μου φώναζε ότι θα με κλείσει στο ψυχιατρείο. Μετά δε θυμάμαι τι έγινε» συμπλήρωσε και συνέχισε: «φεύγοντας συνάντησα τον αδερφό της γυναίκας μου και τον έσπρωξα, αφού δε βρήκα το παιδί μου στο σπίτι».

 

πηγη

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα