Μην χασετε

Μακιγιάζ ματιών σε χρυσές αποχρώσεις: 6 προτάσεις για να υιοθετήσεις την πιο hot τάση της σεζόν

Είτε ψάχνετε για ένα απαλό καθημερινό μακιγιάζ ή για κάποιο πιο έντονο και λαμπερό, μια χρυσή σκιά ματιών μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε ένα όμορφο look. Πρόκειται για μια διαχρονική επιλογή χρώματος, που φέτος αποτελεί top makeup trend για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2020 – 2021.

Advertisements

Ασχέτως με το χρώμα των μαλλιών, αλλά και των ματιών σας, οι χρυσές αποχρώσεις σε τόνους του κίτρινου, του ροζ, αλλά και του μπρονζέ μπορούν να χαρίσουν ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ σε όλες μας.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως στα γαλάζια μάτια ή τις ξανθιές γυναίκες ταιριάζει περισσότερο μια ροζ χρυσή σκιά ματιών, χωρίς αυτό να καθιστά τους κίτρινους τόνους απαγορευτικούς.

Δείτε λοιπόν 5+1 βίντεο με προτάσεις για κομψά και σαγηνευτικά looks βασισμένα στο χρυσό.

Απαλό smokey eyes με χρυσή σκιά ματιών και καφέ

Μια από τις αγαπημένες και σχετικά απαλές ιδέες για makeup σε χρυσές αποχρώσεις είναι το smokey eyes που συνδυάζει τους γήινους τόνους με την χρυσή σκιά.

Το συγκεκριμένο βάψιμο είναι ιδανικό για βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. Αν βέβαια σας αρέσει να έχετε ένα έντονο βλέμμα και κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείτε κάλλιστα να το δοκιμάσετε, καθώς είναι αρκετά ουδέτερο.

Chic μακιγιάζ ματιών με ροζ χρυσό και glossy χείλη

Αν προτιμάτε τα πιο girly και γλυκά μακιγιάζ, μπορείτε αντί για κίτρινο χρυσό, να επιλέξετε ένα ροζ. Το αποτέλεσμα είναι εξίσου λαμπερό και trendy, θα σας κάνει πραγματικά να λάμψετε!

Advertisements

Συνδυάστε την ροζ χρυσή σκιά ματιών με καφέ – μπορντό και δημιουργήστε ένα όμορφο μακιγιάζ που θα τραβήξει τα βλέμματα. Λόγω του έντονου χρώματος στα μάτια, ιδανικά προτιμήστε ένα nude ή απαλό ροζ κραγιόν για να διατηρήσετε μια ισορροπία στο τελικό look.

Εντυπωσιακό μακιγιάζ με χρυσές και γήινες αποχρώσεις σκιών

Το κομψό και μεταλλικό αυτό smokey eyes που βασίζεται σε γήινες και χρυσές αποχρώσεις είναι ιδανικό για κάθε γυναίκα. Ταιριάζει σε όλες μας και μπορεί να αποτελέσει την τέλεια λύση για μια βραδινή ή επίσημη εμφάνιση.

Διαθέτει μια έντονη λάμψη, αλλά και την ένταση της σκούρας εξωτερικής γωνίας που οδηγεί σε ένα σαγηνευτικό χρυσό μακιγιάζ ματιών. Αυτό που πρέπει να προσέξετε για να έχετε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι να κάνετε πολύ καλή ανάμειξη των χρωμάτων μεταξύ τους.

Απαλό λαμπερό χρυσό μπρονζέ μακιγιάζ με σκούρα χείλη

Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε ένα λαμπερό, αλλά όχι bold makeup, το παραπάνω αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα. Διαθέτει την έντονη λάμψη του χρυσού γκλίτερ στα μάτια και τη συνδυάζει με ένα σκούρο καφέ χρώμα κραγιόν.

Αυτό που θα χρειαστείτε για να το πετύχετε είναι μια ανοιχτή και μια σκούρα καφέ σκιά ματιών, καθώς και μια χρυσή. Εφαρμόζοντας τις με τον τρόπο που θα δείτε στο παραπάνω βίντεο θα δώσετε ένταση και βάθος στα μάτια σας, προσθέτοντας παράλληλα μια έντονη λάμψη χρυσού σε όλο το κινητό βλέφαρο.

Χρυσό – μαύρο έντονο smokey eyes

Advertisements

Αν ψάχνετε για ένα πιο σκούρο βραδινό μακιγιάζ με χρυσό smokey look, αυτή είναι μια πολύ σαγηνευτική πρόταση.

Πρόκειται για ένα halo eye makeup που διατηρεί μια λάμψη στο κέντρο και σκούρο μαύρο χρώμα στην εσωτερική και την εξωτερική γωνία του ματιού.

Βραδινό Glam makeup με glitter χρυσή σκιά ματιών

Για ένα λαμπερό βραδινό μακιγιάζ, ο συνδυασμός του cat eye makeup με χρυσή γκλίτερ σκιά και κόκκινα σαγηνευτικά χείλη αποτελεί την ιδανική επιλογή. Κολακεύει κάθε γυναίκα και σαγηνεύει τα πλήθη.

Συνδυάστε λοιπόν μια καφέ σκιά στην πτυχή του ματιού με μια χρυσή στο κινητό βλέφαρο, ολοκληρώνοντας με την τέλεια γραμμή eyeliner σε μαύρο χρώμα και βάψτε τα χείλη με ένα κόκκινο κραγιόν.

Επιλέγοντας μια από τις παραπάνω προτάσεις για μακιγιάζ με χρυσή σκιά, είναι σίγουρο πως θα κάνετε μια σαγηνευτική εμφάνιση που δεν θα περάσει απαρατήρητη!

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα