Μην χασετε

Μαγιό: Τα σχέδια που πρέπει να κρατήσουμε ή όχι το φετινό καλοκαίρι

Τα μαγιό είναι συνώνυμο του καλοκαιριού. Ειδικά φέτος, μετά από μία περίεργη και απαιτητική χρονιά, έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ να βρεθούμε σε μία παραλία με το μαγιό μας, κάτω από τις ακτίνες του ηλίου, νιώθοντας όλη αυτήν την ξεγνοιασιά που φέρνει μαζί του το καλοκαίρι.

Advertisements

 

Έχει έρθει λοιπόν η στιγμή να οργανώσουμε την summer collection μας, ξεκινώντας από τα απόλυτα beachwear, δηλαδή τα μαγιό. Όπως σε όλα τα ενδύματα, έτσι και σ’ αυτά οι τάσεις έρχονται και φεύγουν με ταχύτατους ρυθμούς και ανανεώνονται συνεχώς.

Παρακάτω σας δείχνουμε ποια είναι τα swimwear designs που πρέπει να πετάξετε και ποια να κρατήσετε το φετινό καλοκαίρι!

 

 

In

High waist shorts:

Η δεκαετία των ‘70s έχει κερδίσει επάξια μία πολύ σημαντική θέση στις φετινές τάσεις. Η ίδια δυναμική συνεχίζεται και τους καλοκαιρινούς μήνες και ακόμα πιο συγκεκριμένα στα swimwear trends που θα μας απασχολήσουν.

Τα ψηλόμεσα σορτσάκια ως bottoms είναι αυτό που δεν πρέπει να λείπει από καμία summer collection και που πραγματικά ανυπομονούμε να φορέσουμε. Σε περίπτωση που δε νιώθετε πολύ άνετα με το σώμα σας, είναι η ιδανική επιλογή. Επενδύστε σε έντονες αποχρώσεις όπως το μπλε ή το πορτοκαλί και εντυπωσιάστε με την εμφάνισή σας.

Advertisements

 

Bold colours:

Όπως και στα ρούχα των προηγούμενων μηνών έτσι και στα μαγιό, οι έντονες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους. Η φωτεινότητα και η θετική διάθεση είναι must, γι΄ αυτό μη χάσετε την ευκαιρία να το δοκιμάσετε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε ποια είναι εκείνη η απόχρωση που σας αρέσει και ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Μπορείτε να κινηθείτε στους τόνους του ηλιοβασιλέματος, όπως πορτοκαλί και κόκκινο, στο ροζ, το οποίο είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις αλλά αν ανήκετε στις τολμηρές, επιλέξτε neon colours. Plus, σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε παραπάνω λάμψη, η glittery εκδοχή ενός σχεδίου είναι τέλεια.

 

V-cut bottoms:

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κολακέψετε τη σιλουέτα σας και να μαγνητίσετε τα βλέμματα είναι τα bottoms σε σχήμα V. Τονίζουν καταπληκτικά τις καμπύλες σας και αναδεικνύουν τα «δυνατά» σας σημεία. Αυτή η ‘90s αισθητική θα σας χαρίσει την ανανέωση που χρειάζεστε και πιστέψτε μας δε θα μπορείτε να τα αποχωριστείτε.

 

Out

Χωρίς άνεση:

Όταν επιλέγουμε ένα κομμάτι, το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι το στιλ, ή για να είμαστε πιο ακριβείς αυτό που κοιτούσαμε. Πλέον, έχει μπει στο «παιχνίδι» ακόμα ένας παράγοντας, ο οποίος μπορεί να είναι και πιο πάνω από όλους, η άνεση. Κανένα item που δε μα χαρίζει άνεση δεν έχει θέση στις συλλογές μας. Γι’ αυτό λοιπόν έχει έρθει ο καιρός να αφήσετε στην άκρη τα σχέδια που είτε είναι λίγο πιο στενά και σας ενοχλούν είτε για οποιοδήποτε λόγο δε νιώθετε καλά μέσα σ΄ αυτά, όσο τάση κι αν είναι. Η άνεση είναι το νέο trend!

Advertisements

 

Strappy designs:

Τα είδαμε, τα φορέσαμε, τα χορτάσαμε. Τώρα ήρθε η ώρα να τα αποχωριστούμε. Τα μαγιό με τα κορδόνια δεν έχουν καμία θέση στη ντουλάπα μας για το φετινό καλοκαίρι. Άλλωστε ήταν και τα πιο ακατάλληλα για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Ίσιες και minimal γραμμές έρχονται για να πάρουν τη σκυτάλη, κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα.

 

Low waist bottoms:

Μπορεί όσον αφορά τα χαμηλοκάβαλα τζιν, εμπνευσμένα από τα ‘90s να είναι must αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και στα μαγιό. Πείτε «όχι» στα low waist bottoms και αντικαταστήστε τα με τα ψηλόμεσα που αγκαλιάζουν με μοναδικό τρόπο τη σιλουέτα σας και σας κάνουν να νιώθετε υπέροχα μέσα σ΄αυτά. Όσο πιο high waist τόσο πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα