Μην χασετε

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν σκέφτομαι να κάνω παιδί σ’ αυτή τη φάση, με πιάνει στρες»

Για τον σύντροφό της, το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, αλλά και τα επαγγελματικά της βήματα μίλησε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και την Νάνσυ Παραδεισιανού η Μαίρη Συνατσάκη.

Advertisements

«Όσο μεγαλώνεις νιώθεις καλύτερα με το σώμα σου, με τη σεξουαλικότητα σου! Η ενασχόληση μου με τον χορό και την υποκριτική ξεκλείδωσε κάποια πραγματάκια που είχα περιορισμένα, κάποια κομπλεξάκια περίεργα! Ο σύντροφος μου με συμβουλεύει για τη δουλειά μου. Ξέρει από μόδα, έχει καλή αισθητική. Το θέμα του να κάνω παιδί γίνεται πιο ευαίσθητο όσο μεγαλώνω! Όσο μεγαλώνω, τόσο πιο πολύ σκέφτομαι τον ερχομό ενός παιδιού!

Δεν σκέφτομαι να κάνω παιδί σ’ αυτή τη φάση της ζωής μου, με πιάνει στρες. Είχα κρατήσει το χαρτομάντιλο που σκούπιζα τον ιδρώτα του αγοριού μου στην Α’ Λυκείου. Είμαι πολύ ρομαντική στις σχέσεις μου, οι σύντροφοι μου όμως, δεν μου έκαναν πολλές εκπλήξεις. Γίνομαι χαλί να με πατήσουν στις σχέσεις μου, αλλά και στα επαγγελματικά μου. Γενικά δεν είμαι παρά πολύ ανοιχτός άνθρωπος και δεν ζητάω εύκολα βοήθεια! Το έχω βελτιώσει τώρα και τα επικοινωνώ λίγο πιο εύκολα τα πράγματα!», είπε μεταξύ άλλων η Μαίρη Συνατσάκη.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα