Μην χασετε

Μαίρη Μπάρκουλη: Το δημόσιο μήνυμα για την κατάσταση υγείας του γιου της

«Στο Ιατρικό για εξετάσεις του Νικόλα… Να γινόταν ένα θαύμα… Να πέταγες από πάνω σου αυτό που σε βασανίζει… Μη φοβάσαι… Κι εγώ κι ο μπαμπάς είμαστε πάντα μαζί σου… Κοιμήσου αγόρι μου και όλα θα περάσουν… Ο Άγγελος σου είναι στο πλάι σου…». Με αυτά τα λόγια, η Μαίρη Μπάρκουλη αποκάλυψε μέσω των social media, ότι ο γιος της βρέθηκε στο νοσοκομείο σήμερα.

Ο 16χρονος Νικόλας, τον οποίο απέκτησε μαζί με τον Ανδρέα Μπάρκουλη χρειάστηκε να κάνεις εξετάσεις για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Λίγες ώρες αργότερα, η Μαίρη Μπάρκουλη  γνωστοποίησε μέσω του Facebook ότι ο γιος της είναι καλά και ότι βίωσαν ένα θαύμα.

Χαρακτηριστικά, έγραψε: «Και ναιιιιιι το θαύμα έγινε.. Την προηγούμενη φορά είχε πολλαπλά έλκη στο δωδεκαδακτυλο και στο έντερο… Τον Αύγουστο στον ύπνο μου ήρθε η Παναγία και μου ζήτησε να τον πάω στην Τήνο στη χάρη της… Το έκανα αμέσως…. Υπάρχει Θεός… Το παιδί μου σήμερα δεν έχει τίποτα… Υπάρχουν μόνο τα σημάδια ότι κάποτε εκεί ήταν τα έλκη. Αντρέα μου σ ευχαριστώ που μας προσέχεις.. Παναγίτσα μου γλυκιά θα ερχόμαστε στη χάρη σου κάθε χρόνο που χάρισες την υγεία στο παιδί μου…. Σας ευχαριστώ κι εσάς πολύ για την συμπαράστασή σας…».

Δείτε την ανάρτηση της: 

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα