Μην χασετε

Μίνα Αρναούτη: «Είμαι τριάμισι χρόνια σε χειρουργεία – Πλέον έχω κουραστεί »

“Το τελευταίο το έκανα πριν δυο μήνες και πριν έρθω στο νησί μου στη Μυτιλήνη, το οποίο δεν το ανακοίνωσα ποτέ δημόσια, γιατί έχοντας κάνει 16, πλέον έχω κουραστεί και η ίδια με τον εαυτό μου”.

Η Μίνα Αρναούτη, μετά το μοιραίο τροχαίο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, έδωσε πολύμηνη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Αφού πέρασαν τα πολύ δύσκολα, η ίδια έπρεπε να υποβληθεί σε μια σειρά από χειρουργεία, τα οποία συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Η Μίνα Αρναούτη, όμως, όλο αυτό το διάστημα έπρεπε να αντιμετωπίσει και μια σειρά από αρνητικά σχόλια που δέχεται -από ό,τι φαίνεται- χωρίς σταματημό.

Μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, η Μίνα Αρναούτη δίνει σήμερα την απάντησή της:

«Το γεγονός ότι έγινα γνωστή από ένα δυστύχημα δεν το διάλεξα ούτε το προφήτεψα. Στη ζωή γίνονται πολλά χωρίς εμείς να κουνήσουμε το μικρό μας δαχτυλάκι. Στην ερώτηση “τι δουλειά κάνω” έχω απάντηση! Είμαι 3,5 χρόνια σε χειρουργεία. Το τελευταίο το έκανα πριν δυο μήνες και πριν έρθω στο νησί μου στη Μυτιλήνη, το οποίο δεν το ανακοίνωσα ποτέ δημόσια, γιατί έχοντας κάνει 16, πλέον έχω κουραστεί και η ίδια με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω πως όλοι αυτοί που σχολιάζουν τόσο αρνητικά κάτω από φωτογραφίες μου έχουν σκεφτεί ποτέ αν μπορώ καν να δουλέψω τόσα χρόνια που μπαινοβγαίνω σε νοσοκομεία, δεν ξέρω αν μπορούν να αναλογιστούν το μέγεθος αυτού του συμβάντος που πέρασα, ψυχολογικά, σωματικά και ηθικά.

Advertisements

Λοιπόν, πριν δυο μήνες εγώ έκανα μια επέμβαση από την οποία βγήκα με ένα πεσμένο αιματοκρίτη κάπου στο 22-24. Ζαλάδες μια εβδομάδα όλη μέρα μέσα στο σπίτι και με το άγχος μην πάθω κάτι και είμαι μόνη μου. Αφού τελείωσε το μαρτύριο αυτό ήρθα στο νησί από όπου κατάγομαι και ζει και η μητέρα μου μόνιμα εδώ. Πού είδαν όλοι αυτοί τη Μύκονο; Πού είδαν τις χλιδάτες διακοπές; Για ένα μπάνιο μπορεί να πάει όλος ο κόσμος στο χωριό του, αυτό έκανα και εγώ»!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα