Μην χασετε

Μία ξεπερασμένη τάση επιστρέφει για τη σεζόν που έρχεται

Και μας αρέσει πολύ.

κόμα η θερμοκρασία δεν έχει πέσει και εννοείται πως οι περισσότερες αρνούμαστε να πούμε ότι οι διακοπές τελείωσαν (αρνείστε δηλαδή γιατί εγώ ξέρετε, ζω για το φθινοπωρινό ντύσιμο). Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε από τώρα να εξετάζουμε τα trends που θα δούμε τους επόμενους μήνες.

Μετά το καλοκαιρινό ντύσιμο λοιπόν και πριν το χειμερινό, υπάρχει το ενδιάμεσο που όλα γίνονται λίγο πιο φθινοπωρινά, αλλά με μέτρο. Και εκεί είναι που ξεκινούν να μπαίνουν στα looks μας τα πρώτα μεταβατικά κομμάτια, εκείνα που μας προστατεύουν από την ψύχρα και ταυτόχρονα μας χαρίζουν στιλ.

Ένα από τα πρώτα που μας έρχεται στο μυαλό κάθε χρόνο τέτοια σεζόν, είναι το poncho. Το πανωφόρι που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε ζακέτα και κιμονό – ανάλογα πάντα με το σχέδιο και το μήκος του – και δίνει είτε έναν boho χαρακτήρα στο ντύσιμό μας, είτε έναν πιο cozy και elegant – εξαρτάται από το χρώμα, την υφή και το μοτίβο που θα προτιμήσουμε.

Advertisements

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να πάρετε ιδέες σχετικά με το στιλ που μπορείτε να διαλέξετε αλλά και να δείτε πώς συνδυάζουν τα ponchos τους μερικά από τα πιο stylish κορίτσια εκεί έξω. Και stay tuned γιατί θα ακολουθήσει ειδικό ρεπορτάζ αγοράς με τα πιο ωραία φθινοπωρινά κομμάτια.

jenny.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα