Μην χασετε

Μήπως είστε και εσείς ένοχες για αυτά τα λάθη στα φρύδια σας;

ένε πως τα φρύδια είναι το «κάδρο» του προσώπου μας κι αυτό είναι πέρα για πέρα αληθινό. Τα άσχημα φρύδια μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν –προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο- την όψη σας, για αυτό και απαιτούν περισσότερη προσοχή από όση τους δίνετε. Γιατί υπάρχουν κάποια λάθη που ίσως κάνετε μόνες σας και σαμποτάρετε τον εαυτό σας χωρίς να το καταλαβαίνετε. Ποια είναι αυτά; Διαβάστε τα παρακάτω και διορθώστε τα asap.

  • Τους δίνετε τετράγωνο σχήμα

Αναφερόμαστε στην εσωτερική γωνία των φρυδιών, η οποία δεν είναι σε καμία περίπτωση γεωμετρική. Τονίστε τις τριχούλες στην περιοχή, αλλά μην κάνετε υπερβολές.

Τους δίνετε παραπάνω μήκος από όσο πρέπει

Αν τα φρύδια σας είναι πιο κοντά από όσο θα έπρεπε, δώστε τους λίγο μήκος με το ειδικό μολύβι, αλλά προσοχή: δεν θέλετε να τα φτάσετε μέχρι τις ρίζες των μαλλιών σας. Βρείτε, χρησιμοποιώντας έναν χάρακα, που πρέπει να «τελειώνουν» τα φρύδια σας, τοποθετώντας τον στην άκρη της μύτης και την εξωτερική γωνία των ματιών σας. Το σημείο που καταλήγει στο κόκκαλο του φρυδιού είναι το σωστό.

Advertisements

Τα βάφετε υπερβολικά σκούρα

Το χρώμα του προϊόντος που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι έναν τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό σας για να έχετε ένα εντελώς φυσικό αποτέλεσμα.

Δεν «σβήνετε» σωστά το προϊόν

Αν κάνετε γραμμές στα φρύδια σας για να δώσετε σχήμα και να γεμίσετε τα κενά, μην ξεχνάτε να τις σβήνετε έπειτα με ένα ειδικό βουρτσάκι, ώστε να μην δείχνουν αφύσικα.

Advertisements

Αλλάξετε το σχήμα τους εντελώς

Ναι, τα γεμάτα, φρύδια είναι στη μόδα και ναι είναι πολύ εντυπωσιακά, αλλά αν τα δικά σας είναι από τη φύση τους λεπτά, δεν έχει νόημα να σχεδιάζετε «ψεύτικα». Δουλέψτε με ό,τι έχετε, διορθώνοντας μόνο τυχόν κενά και ατέλειες στο σχήμα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα