Μην χασετε

Μήπως είσαι υπερβολική με αυτά που ζητάς από τον σύντροφό σου;

Υπάρχει άραγε ο Τέλειος Άντρας; Στο μυαλό σου σίγουρα υπάρχει, όμως μερικές φορές βάζεις τον πήχη πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να μη βρίσκεις τον κύριο Τέλειο. Να σε ενημερώσω λοιπόν πως κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε οι άντρες και παρακάτω θα δεις τα πράγματα που απλά πιστεύεις ότι πρέπει να έχει κάποιος.

Advertisements

1. Να μη κοιτάζει άλλες

Οι άνδρες κοιτάζουν άλλες από τη φύση τους. Και πάτα θα το κάνουν. Μεταξύ μας όμως το κάνεις και εσύ, οπότε μην έχεις την απαίτηση από τον καλό σου να σταματήσει να το κάνει. Το ότι κοιτάζει άλλες δεν σημαίνει ότι τις θέλει κιόλας, τις περισσότερες φορές ξεχνάει αμέσως και την ύπαρξη τους. Μαζί σου δεν είναι άλλωστε; Άσε να κοιτάζει.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

2. Να απαντά στα sms όπως εσύ

Ξέρεις το σενάριο, εσύ θα του στείλεις ένα χαριτωμένο μήνυμα που θα είναι κατεβατό και εκείνος; Εκείνος, θα απαντήσει με ένα εξοργιστικό «ΟΚ». Και τότε θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι: Μήπως έπαψε να σ’άγαπάει; Μήπως δεν νιώθει το ίδιο με εσένα; Μήπως θέλει άλλες; Μήπως θέλει να χωρίσετε; Χαλάρωσε,οι περισσότεροι άνδρες δεν επικοινωνούν όπως οι γυναίκες, είναι συχνά πιο απότομοι και κυρίως πάντα to the point. Οπότε δεν υπάρχει και λόγος να το κάνεις τόσο μεγάλο θέμα.

3.Να έρχεται μαζί σου για ψώνια

Θέλεις ο αγαπημένος σου να κάνει παρέλαση μαζί σου στο εμπορικό κέντρο μεταφέροντας τις 20 τσάντες από τα μαγαζιά που έχεις ψωνίσει χωρίς ίχνος πλήξης. Ναι, αλλά μάλλον αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Οι περισσότεροι άντρες έχουν μια απέχθεια για τη συγκεκριμένη δραστηριότητα όπως ακριβώς και εσύ όταν σου λέει να κάτσεις μαζί του να δεις ποδόσφαιρο μια Κυριακή; Θα κάτσεις; Όχι, εκείνος λοιπόν γιατί να έρθει μαζί σου για ψώνια; Πάρε τις κολλητές και τίναξε την πιστωτική στον αέρα.

4. Να είναι εκδηλωτικός

Advertisements

Υπάρχουν άντρες εκεί έξω που θα μιλήσουν για τα συναισθήματα τους και για το που πηγαίνει η σχέση τους και είναι λογικό να γίνεται μια στο τόσο. Αλλά δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιο άντρες. Αν ψάχνεις συνέχεια έναν άντρα ο οποίος θα ξεκινήσει μια συναισθηματική συζήτηση αλλά και το που οδεύουν τα πράγματα τότε καλή τύχη. Και άμα βρεις να μου πεις και εμένα που πουλάνε,πληρώνω όσο-όσο.

5. Η επιθυμία του να είστε συνέχεια μαζί

Στους περισσότερους άνδρες δεν αρέσει να πνίγονται, χρειάζονται λίγο χώρο. Είναι έτσι φτιαγμένοι. Αν λοιπόν αναζητάς έναν άντρα ο οποίος θα είναι συνέχεια 24 ώρες 7 μέρες τη βδομάδα μαζί σου και δεν θέλει να κάνει πράγματα χωρίς εσένα, μάλλον θα ψάχνεις για πολύ καιρό.

6. Μεγάλες ρομαντικές χειρονομίες

Σε έναν ιδανικό κόσμο, ένας άντρας θα τρέχει μέσα στο αεροδρόμιο για να μας πει πόσο πολύ μας αγαπά σηκώνοντας μας ψηλά και στη συνέχεια θα πέσουν οι τίτλοι τέλους μετά από ένα φιλί όλο πάθος. Αυτό είναι μια ταινία.Και επειδή η ζωή δεν είναι ταινία, ένας μέσος άνθρωπος δεν πρόκειται να το κάνει αυτό, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα δείξει άλλους τρόπους για να εκδηλώσει την αγάπη του.

7. Να είναι ιππότης

Θα ήταν πραγματικά πολύ ωραίο αν ένας άντρας άνοιγε την πόρτα του αυτοκινήτου, μας τραβούσε τη καρέκλα στο δείπνο, άνοιγε την ομπρέλα και μας βοηθούσε με το παλτό. Ένας μέσος άνθρωπος δεν τα κάνει αυτά πλέον καθώς οι καιροί έχουν αλλάξει. Οι άντρες δεν είναι τόσο ιππότες πλέον και μεταξύ μας θα ήταν και λίγο αστείο να το κάνει αυτό. Μην αναπολείς λοιπόν τις παλιές καλές μέρες, ούτε να περιμένεις τον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο, έχει κίνηση στην Κηφισίας.

8. Θες να σε καταλαβαίνει

Advertisements

Πώς θα εξηγήσεις σε έναν άντρα ότι τα 34 τζιν που έχεις στη ντουλάπα σου απλώς δεν σου αρέσουν και δεν έχεις τίποτα να βάλεις; Θέλεις να σταματήσει να σε κοιτάζει με αυτό το απορημένο ύφος. Υπάρχουν όμως πράγματα που μπορεί να αντιληφθεί αμέσως επειδή είναι άντρας και αυτό είναι οκ.

Διάβασε περισσότερες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στις σχέσεις σου

9.Να ξέρει αλλά και να διορθώνει τα πάντα

Θέλεις ο τύπος που είστε μαζί να έχει πάντα μια εργαλειοθήκη ώστε να μπορεί να φτιάξει το καζανάκι που χάλασε αλλά και να είναι ο ορισμός του wikipedia και ότι τον ρωτήσεις να το ξέρει ώστε να μπορεί να σε βοηθήσει σε ότι πρόβλημα και αν έχεις. Ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και εσύ γνωρίζετε τα πάντα μερικές φορές καλύτερα να αφήνετε τα πράγματα στους ειδικούς.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα