Μην χασετε

Μήπως ήρθε η ώρα να Κουρευτείς; Με ΑΥΤΟ το Πανέξυπνο Κόλπο θα Καταλάβεις αμέσως αν σου Ταιριάζουν τα Κοντά Μαλλιά!

Σε πολλές γυναίκες έχει περάσει τουλάχιστον μία φορά από το μυαλό τους η σκέψη: «Να κόψω κοντά τα μαλλιά μου;». Όμως τα κοντά κουρέματα δε ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο, καθώς για να ξαναμακρύνουν τα μαλλιά θα πρέπει να περάσει πολύς καιρός σε περίπτωση ανεπιτυχούς κουρέματος.

Μοιραζόμαστε μαζί σας ένα απλό τέχνασμα που θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν μπορείτε να κάνετε ένα κοντό κούρεμα, έτσι ώστε να μην μετανιώσετε για την επιλογή σας.

Αυτή η μέθοδος επινοήθηκε από τον διάσημο Βρετανό στυλίστα και ιδρυτή της ομώνυμης μάρκας περιποίησης μαλλιών John Frieda και είναι γνωστός ως ο «κανόνας των 5,5 εκατοστών.» Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας χάρακας και ένα μολύβι.

Για να καταλάβετε αν σας ταιριάζει ένα κοντό κούρεμα ή όχι, κάντε τα εξής:

Advertisements

11264

1.Τοποθετήστε το μολύβι οριζόντια κάτω από το πηγούνι, και τοποθετήστε κάθετα τον χάρακα προς το μολύβι. Τα δύο αντικείμενα θα πρέπει να βρίσκονται υπό γωνία 90 μοιρών.

2. Μετρήστε την απόσταση από το λοβό του αυτιού στο σημείο τομής του μολυβιού και του χάρακα. Αν η απόσταση αυτή είναι μικρότερη από 5,5 εκ. μπορεί με ασφάλεια να πάτε στο κομμωτήριο. Αν η απόσταση είναι μεγαλύτερη, είναι καλύτερα να μη κάνετε κοντό κούρεμα.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Michelle Williams και η Liv Tyler

Advertisements

2758

Η Michelle έχει ένα εκπληκτικό κοντό κούρεμα, και στη Liv ταιριάζουν τα μακριά μαλλιά. Σύμφωνα με τον John Frieda, «όλα είναι θέμα των γωνιών.»

Οι στυλίστες λένε ότι η μέθοδος αυτή είναι αξιόπιστη και ακριβής. Έτσι, αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε σχετικά με ένα κοντό κούρεμαhairstyle, δοκιμάστε την μέθοδο με τον χάρακα και το μολύβι.

newsone.gr

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα