Μην χασετε

Μέγκι Ντρίο: Το διαζύγιο είναι κάτι που δεν θα ήθελα ποτέ να μου τύχει

Η Μέγκι Ντριο που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, παραχώρησε μία εκ βαθέων συνέντευξη στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Το μοντέλο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιο των γονιών της και αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τον πατέρα της.

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Κατηγόρησες ποτέ τον πατέρα σου, ακόμα και μέσα σου, όταν η μητέρα σου ήταν άρρωστη κι εκείνος ήταν απών;

Advertisements

Όχι! Ο πατέρας μου ήταν σωστός και κύριος σε ό,τι αφορά στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Δεν μας έλειπε τίποτα. Μας στήριζε. Απλά εγώ, ως παιδί, ήθελα μία ενωμένη οικογένεια. Δεν την είχα.

Ο χωρισμός των γονιών σου, είναι κάτι που σε κάνει να φοβάσαι σε ό,τι αφορά τη μελλοντική προσωπική σου ζωή; Έχεις τον φόβο του διαζυγίου, ας πούμε; Της αποτυχίας;

Βεβαίως, ισχύει αυτό που λες. Φοβάμαι μην αποτύχει. Το διαζύγιο είναι κάτι που δεν θα ήθελα ποτέ να μου τύχει. Έχω σκεφτεί τον εαυτό μου σε πέντε ή έξι χρόνια, με έναν άνθρωπο δίπλα μου και να προγραμματίζουμε την οικογένεια. Θέλω πολύ να κάνω παιδιά. Δεν τρελαίνομαι να κάνω γάμο, όσο παιδιά. Αλλά δεν θέλω να κάνω λάθος επιλογή συντρόφου. Θέλω έναν ειλικρινή άνθρωπο δίπλα μου, γιατί, αν έλειπε κάτι απ’ τον πατέρα μου, απέναντι στη μητέρα μου, αυτό ήταν η ειλικρίνειά του. Ήταν πολύ σωστός σε άλλα πράγματα, όμως, στο κεφάλαιο της ειλικρίνειας, τα έκανε χάλια.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα