Μην χασετε

Μέγκι Ντρίο: «Είμαι πολύ απογοητευμένη από το σύστημα της Ελλάδας»

Η Μέγκι Ντρίο ξεσπά σε συνέντευξή της, καταγγέλλοντας το σύστημα των media στην Ελλάδα, που δεν έδωσε τη δέουσα σημασία στη συμμετοχή της στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

H Μέγκι Ντρίο μίλησε στην Σάσα Σταμάτη και στην εφημερίδα «Secret» για τη σημαντική συνεργασία της στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

«Συμμετείχα στο Paris Fashion Week με τη βοήθεια του Aris Miskov Cult Agency (VVV Group London). Αισθάνθηκα για πρώτη φορά ότι είχα να κάνω με επαγγελματίες και ότι φτάνω στην κορύφωση της καριέρας μου. Φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα ακόμα που έχω να κάνω στον χώρο της μόδας, αφού τώρα ξεκινάω».

Το γνωστό μοντέλο να διστάζει να εκφράσει τη γνώμη του σχετικά με το γεγονός ότι έκανε κάτι σημαντικό στο χώρο της μόδας και κανένας δεν ασχολήθηκε με εκείνη. «Κανένας δεν ασχολήθηκε με το ότι εγώ έκανα κάτι σημαντικό στο εξωτερικό όσον αφορά τη μόδα. Ενώ αν είχα πάει στα μπουζούκια πρώτο τραπέζι και φιλιόμουν με κάποιον γκόμενο, θα ήμουν πρώτο θέμα στα sites. Είμαι πολύ απογοητευμένη από το σύστημα της Ελλάδας και περίμενα πολύ πιο πολλή στήριξη από τα Μέσα γιατί εγώ τους στήριξα όταν ήθελαν μία συνέντευξή μου ή δήλωσή μου όταν είχα βγει από το reality μόδας», είπε η Μέγκι Ντρίο.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα