Μην χασετε

Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου φοράει φορέματα και δεν τον νοιάζει τι λένε οι άλλοι

Είναι ίσως μία από τις πιο σ∈ξι ηθοποιούς του Χόλιγουντ και δυσκολεύεται κανείς να την φανταστεί ως μητέρα. Ο λόγος για την Μέγκαν Φοξ που αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον γιο της.

Advertisements

Η γνωστή ηθοποιός, που στο παρελθόν δέχθηκε έντονη κριτική για μια φωτογραφία που δείχνει τα παιδιά της με μακριά μαλλιά στην παραλία, μίλησε για το στυλ του γιου της στην τηλεοπτική εκπομπή «The Talk» και αποκάλυψε πως ο 6χρονος γιος της φοράει μερικές φορές στο σχολείο του φορέματα, κάτι για τον οποίο τον πειράζουν οι συμμαθητές του, αλλά όπως λέει «δεν τον ενοχλεί».

«Του αρέσει η μόδα και λατρεύει να φορά φορέματα»

Συγκεκριμένα, είπε για το στυλ του γιου του: «Σχεδιάζει, σχεδιάζει ρούχα. Είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά είναι ακόμη 6 χρονών. Του αρέσει πολύ η μόδα. Πολλές φορές ντύνεται μόνος του και κάποιες φορές του αρέσει να φοράει φορέματα. Και τον στέλνω σε ένα πραγματικά φιλελεύθερο σχολείο, λίγο πιο hippy. Αλλά ακόμη κι εδώ στην Καλιφόρνια, τα άλλα παιδιά στην τάξη μπορεί να τον πειράξουν λέγοντάς του πως τα αγόρια δεν φοράνε φορέματα ή πως τα αγόρια δεν φοράνε ροζ ρούχα».

Ωστόσο, παρά τα πειράγματα από τα άλλα αγόρια, η Μέγκαν Φοξ διδάσκει στον γιο της να ακολουθεί την δική του πορεία στην ζωή. «Είμαστε στην φάση που προσπαθώ να του διδάξω να είναι ανεξάρτητος και γεμάτος αυτοπεποίθηση παρά το όσα λένε οι άλλοι γύρω του».

Και συνεχίζοντας, πρόσθεσε πως και αυτή την εβδομάδα φόρεσε πάλι φόρεμα, αν και δεν το κάνει πλέον τόσο συχνά. Όπως είπε: «Γύρισε στο σπίτι και τον ρώτησα: ‘Πώς ήταν; Μήπως είπε κάτι κάποιος από τους συμμαθητές σου;’ και μου απάντησε: ‘Όλα τα αγόρια γέλασαν όταν μπήκα στην τάξη. Αλλά δεν με νοιάζει. Μου αρέσουν τα φορέματα’».

Και ο σύζυγός της, Μπράιαν Όστιν Γκριν υπερασπίζεται τις επιλογές του γιου του

Ο σύζυγος της Μέγκαν Φοξ, ο γνωστός ηθοποιός Μπράιαν Όστιν Γκριν, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Beverly Hills 90210» είχε επίσης υπερασπιστεί τον γιο του το 2017, όταν η γυναίκα του είχε μοιραστεί μια φωτογραφία του Νώε που τον έδειχνε με φόρεμα από την ταινία της Disney «Frozen».

Τότε είχε πει: «Ο γιος μου είναι 4 ετών. Άκουσα από κάποιους ότι δεν συμφωνούν με το γεγονός ότι φοράει φορέματα. Σε αυτούς λοιπόν θέλω να πω πως δε με νοιάζει. Είναι τεσσάρων και αν θέλει να φοράει φορέματα, τότε θα τα φοράει. Είναι η δική του ζωή, δεν είναι τα δικά μου ρούχα. Πιστεύω ότι σε αυτή την ηλικία, τα παιδιά θα πρέπει να διασκεδάζουν. Δεν βλάπτει κανέναν με το να φοράει φορέματα. Αν λοιπόν θέλει να το κάνει, δεν θα του πω τίποτα».

Να σημειωθεί πως πρόσφατα και η Σαρλίζ Θερόν προκάλεσε αντιδράσεις με τον τρόπο που ντύνει τον γιο της, καθώς ο 7χρονος φοράει επίσης φορέματα και έχει μακριά μαλλιά, με την γνωστή ηθοποιό να λέει ότι νόμιζε πως είναι αγόρι, αλλά τελικά είναι κορίτσι.

Πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα