Μην χασετε

Μέγκαν Μαρκλ: Οι φίλοι μου με προειδοποίησαν για το γάμο με τον Χάρι – «Τα ταμπλόιντ θα σου καταστρέψουν τη ζωή»

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν περνάει καλά στη νέα της ζωή, ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και δε διστάζει να το εξομολογηθεί δημόσια.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της σε ντοκιμαντέρ του ITV, που γυρίστηκε με αφορμή το πρόσφατο ταξίδι της μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι και με τον γιο τους Άρτσι στην Αφρική, το να γίνεται μέλος της βασιλικής οικογένειας, φέρνει πίεση και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

Συγκεκριμένα, η Μέγκαν Μαρκλ, μίλησε για το πόσο δύσκολη της έχουν κάνει τη ζωή τα βρετανικά ταμπλόντς, τα οποία δεν την έχουν αφήσει ήσυχη, από την ημέρα που ανακοινώθηκε η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι.

Advertisements

Μέγκαν Μαρκλ: «Μου έλεγαν πως τα ταμπλόιντς θα μου καταστρέψουν τη ζωή»

«Είναι σκληρό. Δε νομίζω ότι μπορεί κανείς να το καταλάβει. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ιδέα. Αλλά όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον Χάρι, οι φίλοι μου ήταν ενθουσιασμένοι. Ωστόσο, κάποιοι Βρετανοί φίλοι που έχω, αν και τον συμπαθούσαν, μου έλεγαν ότι τα ταμπλόιντς θα μου καταστρέψουν τη ζωή. Είμαι Αμερικανίδα και δεν κατάλαβα τι εννοούσαν. Είναι περίπλοκο όλο αυτό. Δεν πίστεψα ότι θα είναι εύκολο, αλλά ότι τουλάχιστον θα είναι δίκαιοι», είπε.

«Εχω πει καιρό τώρα στον Χ (έτσι αποκαλεί τον Χάρι) πως δεν αρκεί απλά να επιβιώνεις. Δεν είναι αυτό το νόημα της ζωής. Προσπάθησα να υιοθετήσω την βρετανική ευαισθησία. Αλλά μου έκανε ζημιά», συμπλήρωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Οσον αφορά για τα δημοσιεύματα που κατά καιρούς της κάνουν σκληρή κριτική, η Μέγκαν Μαρκλ είπε: «Όταν λένε πράγματα που είναι ψέματα, τους το λες, αλλά εξακολουθούν να τα λένε. Δεν ξέρω κανέναν άνθρωπο στον κόσμο που θα ένοιωθε καλά μ’ αυτό. Το καλό είναι ότι έχω το παιδί μου και τον άντρα μου που είναι οι καλύτεροι».

Η Μέγκαν Μαρκλ, τόνισε πως τα πράγματα δεν είναι όλα ρόδινα με το να κάνεις βασιλική ζωή. Πόσο μάλλον όταν πρέπει να είσαι νέα μητέρα και σύζυγος. Όταν
ρωτήθηκε για τον αντίκτυπο που είχε ο έντονος δημόσιος έλεγχος στη «σωματική και ψυχική της υγεία», καθώς και για το πόσο προστατευτικός είναι ο πρίγκιπας Χάρι μετά από όσα πέρασε η μητέρα του, απάντησε:

Advertisements

«Οι γυναίκες στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, είναι ευάλωτες και αυτό είναι πρόκληση. Ξαφνικά πρέπει να προσπαθείς να είσαι μια νέα μητέρα και μια ή να είσαι μια νέα σύζυγος… Πολλοί με ρωτούν αν είμαι εντάξει. Είναι δύσκολο το τι συμβαίνει στα παρασκήνια», σχολίασε και μετά είπε για τον Χάρι: «Εχω παντρευτεί αυτόν τον εκπληκτικό άνθρωπο. Και όσα κάνουμε είναι ένα μέρος του έρωτά μας».

Ο πρίγκιπας Χάρι σκέφτηκε να μετακομίσει με τη Μέγκαν Μαρκλ

Στο ίδιο μήκος κύματος βρέθηκε και ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος πριν από λίγο καιρό, έκανε μηνύσεις κατά των βρετανικών εφημερίδων Sun και Daily Mirror για υποκλοπή τηλεφωνημάτων του.

Ο δούκας του Σάσεξ, δήλωσε ότι η κατάσταση για το πριγκιπικό ζευγάρι είναι τόσο δύσκολη στο Ηνωμένο Βασίλειο που σκέφτηκαν μέχρι και να μετακομίσουν, επιβεβαιώνοντας τα την δήλωση της συζύγου του «υπάρχω, δεν ζω».

Απαντώντας σε ερώτηση για τη σχέση με τον αδελφό του και τις φήμες ότι απομακρύνθηκαν μετά το γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ, ο Χάρι είπε: «Είναι μέρος αυτού του ρόλου, αυτής της δουλειάς και αυτής της οικογένειας που βρίσκεται κάτω από πίεση, αναπόφευκτά αυτό συμβαίνει».

Advertisements

Και πρόσθεσε γελώντας: «Κοιτάξτε όμως, είμαστε αδέλφια, θα είμαστε πάντα αδέλφια. Ακολουθούμε βέβαια διαφορετικά μονοπάτια αυτήν τη στιγμή, αλλά θα είμαι πάντα εκεί γι’ αυτόν και, όπως ξέρω, θα είναι πάντα εκεί για μένα».

«Δεν βλεπόμαστε τόσο πολύ όσο παλιότερα, επειδή είμαστε πολύ απασχολημένοι, αλλά τον αγαπώ πολύ και τα περισσότερα από όλα αυτά έχουν δημιουργηθεί από το τίποτα. Ως αδέλφια έχουμε καλές και κακές ημέρες», είπε ο Χάρι.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα