Μην χασετε

Μέγκαν Μαρκλ: Θέλει να γεννήσει στο νερό, με Ελληνίδα γυναικολόγο στο πλευρό της!

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι προτιμά να γεννήσει στο σπίτι, ωστόσο οι γιατροί της συνέστησαν το μαιευτήριο – Η Ελληνίδα γυναικολόγος Μίνα Σαββίδου ενδέχεται να ξεγεννήσει τη Δούκισσα του Σάσεξ – Η 28η Απριλίου πιθανότερη ημερομηνία γέννησης του βασιλικού μωρού

Στο νερό θέλει να φέρει το πρώτο της μωρό στον κόσμο η Δούκισσα του Σάσεξ, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο.

Η Μέγκαν Μαρκλ, σύζυγός του πρίγκιπα Χάρι, προετοιμάζεται για τη γέννα με διαλογισμό και γιόγκα, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» , προσθέτοντας πως, αν και η ίδια θέλει να γεννήσει στο σπίτι και μέσα στο νερό, οι γιατροί της έχουν συστήσει να επισκεφθεί το μαιευτήριο.

Τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν έχουν ανακοινώσει την ημερομηνία γέννησης του βασιλικού μωρού, αν και ακούγονται φήμες για την 28η Απριλίου. Ο τοκετός στο νερό είναι ένας φυσικός και χαλαρός τρόπος για να φέρεις ένας παιδί στον κόσμο. Θεωρείται ασφαλής επιλογή για τις γυναίκες που έχουν γεννήσει χωρίς επιπλοκές.

Advertisements

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ζητά αποζημίωση ύψους 3 εκατ. ευρώ από τον οδηγό λεωφορείου!

Ωστόσο, η 37χρονη Mέγκαν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γεννήσει σε νοσοκομείο, όταν της το πρότειναν οι γιατροί των Βασιλικών Ανακτόρων. Σύμφωνα με πηγές του Μπάκιγχαμ, η πτέρυγα στην κλινική του Λονδίνου «Kensington Wing of Chelsea and Westminster Hospital» είναι η ιδανική επιλογή, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun».

Στην ίδια πτέρυγα είχε γεννήσει πριν από δύο χρόνια η φίλη της Μέγκαν, δικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Αμάλ Κλούνεϊ, φέρνοντας στον κόσμο υγιέστατα δίδυμα. Η κλινική του Λονδίνου προφέρει όλες τις ανέσεις που έχει ένα πολυτελές ξενοδοχείο.

Advertisements

Στο μεταξύ, η Μέγκαν έχει δηλώσει ότι δεν θέλει «άνδρες με κοστούμια» να την βοηθήσουν στη γέννα και ότι θα επιλέξει μεταξύ τριών γυναικών γυναικολόγων. Μία από αυτές είναι η Ελληνίδα Μίνα Σαββίδου (εικονίζεται στην κάτωθι φωτό).

Η πρώτη ανακοίνωση για το βασιλικό μωρό από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ θα γίνει τη στιγμή της γέννας και όχι με την εισαγωγή της Μέγκαν στο νοσοκομείο. Μια δεύτερη ανακοίνωση θα γίνει μετά τη γέννηση του βασιλικού μωρού, με τους γυναικολόγους να ανακοινώνουν λεπτομέρειες για το μωρό, όπως το φύλο και το βάρος του.

Δείτε επίσης: H οικογενειακή φωτογραφία του Δήμου Αναστασιάδη στο Instagram που σπάει κάθε ρεκόρ!

Εν των μεταξύ, χθες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ στην εφημερίδα «Daily Mail», που την απεικονίζουν ως νεογέννητο. Οι φωτογραφίες, που έδωσε στη δημοσιότητα ο θείος της Τζόζεφ Τζόνσον -αδερφός της μητέρας της, Ντόρια Ράγκλαντ- είναι μέσα από το μαιευτήριο στο Λος Άντζελες, όπου γεννήθηκε η Μαρκλ, στις 4 Αυγούστου του 1981.

Σε άλλες από τις φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, φαίνεται η Μέγκαν λίγων ημερών στην αγκαλιά της μαμάς της και του πατέρα της, ενώ σε άλλες προσπαθεί να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Advertisements

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα