Μην χασετε

Μάριος Αθανασίου: Η τρυφερή εξομολόγηση για τα τρία παιδιά του

Καλεσμένος στην εκπομπή το “Πρωινό” βρέθηκε ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ANT1, “Ήλιος”, μίλησε μεταξύ άλλων για την οικογένειά του.

“Είμαστε μία οικογένεια με τρία παιδιά. Τα κορίτσια είναι τώρα 3 και 6 και ο μεγάλος 15. Με τον μεγάλο κάνουμε κουβέντα τραπεζιού. Ζούμε διαφορετικές φάσεις με τις ηλικίες των παιδιών. Αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά ταυτόχρονα καλύπτει και κενά που δεν θα μπορούσα να καλύψω εγώ ή η γυναίκα μου γιατί βρίσκονται και μεταξύ τους. Παίρνουν στοιχεία ο ένας από τον άλλον και δημιουργούν…

 

Ο μεγάλος βοηθάει στην 3χρονη… Δεν κάνει δουλειές που θα έκανα εγώ ή η γυναίκα μου αλλά μοιράζονται πράγματα και κερδίζουν εμπειρίες. Τα παιδιά μου έχουν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Νομίζω ότι ο μεγάλος έχει αδυναμία στη μικρή.

Advertisements

Υπάρχουν στιγμές που γίνεται χαμός αλλά είναι ωραίο που είμαστε πολύ. Η δεύτερη καραντίνα είναι πιο δύσκολη από την πρώτη, οι άνθρωποι είναι πιο πιεσμένοι. Για τη γυναίκα μου είναι πιο δύσκολη αυτή η καραντίνα γιατί εγώ δεν είμαι μέσα, όπως στην πρώτη.

Τα κορίτσια τσακώνονται στο δευτερόλεπτο. Δεν τα προλαβαίνω! Εκεί που όλα είναι καλά… Στα κορίτσια υπάρχει η ζήλια, ένας μικρός ανταγωνισμός διεκδίκησης. Διεκδικούν αγάπη. Συνήθως έχουν αδυναμία στο πρόσωπο που λείπει περισσότερο από το σπίτι”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μάριος Αθανασίου.

Δες το βίντεο:

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα