Μην χασετε

Μάριον Μιχελιδάκη: «Με πάγωσε ο θάνατος των γονιών μου, δυσκολεύομαι να κλάψω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μάριον Μιχελιδάκη στην Τίνα Μεσσαροπούλου και το Happy Day με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στην ΕΡΤ. Η δημοσιογράφος μίλησε από καρδιάς για την απώλεια των γονιών της, που την συγκλόνισε και το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγο της, Βασίλη Νομικό.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Μάριον Μιχελιδάκη παραδέχθηκε πως «στη ζωή μου δυσκολεύομαι πολύ να κλάψω πια. Έχουν συμβεί πολύ δραματικά πράγματα τα τελευταία χρόνια με τους γονείς μου και «πάγωσα» για να το αντιμετωπίσω. Εκεί κάπου είδα πως δυσκολεύομαι πια να κλάψω. Η απώλεια των γονιών μου με έχει σοκάρει μάλλον τόσο πολύ επειδή είμαι μοναχοπαίδι και κλήθηκα να το αντιμετωπίσω και για τους δυο. Μέσα σε επτά μήνες έφυγαν και οι δύο. Πέρασα μια περιπέτεια παράλληλη δύο ετών που πάγωσα τόσο πολύ και μετά από καιρό δεν μπορούσα να κλάψω».

Όσον αφορά την απόφαση να ακολουθήσουν δρόμους διαφορετικούς με τον πρώην σύζυγο της, η δημοσιογράφος σημείωσε πως «όταν έχεις υπάρξει παιδί χωρισμένων γονιών, προσπαθούσα να μην επαναληφθεί αυτό. Όχι τόσο γιατί φοβόμουν ότι θα αφήσω τραύμα στο παιδί, αλλά γιατί ήθελα να το παλέψω. Το πάλεψα αρκετά. Ήμασταν παντρεμένοι δώδεκα χρόνια. Απλά κάποια στιγμή όταν βλέπεις ότι αυτό δεν προχωράει, καλύτερα να είσαι ειλικρινής και να κάνεις τη συζήτηση πολιτισμένα. Να περάσει αυτό και στο παιδί, να προσπαθήσεις να διατηρήσεις μια καλή σχέση παρά να οδηγηθείς σε υποκρισίες είτε σε ζωές παράλληλες είτε σε εντάσεις και καβγάδες Δεν θα μπορούσα να το κάνω».

Advertisements

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα