Μην χασετε

Μάνος Παπαγιάννης: Σταμάτησα την υποκριτική ως θιασάρχης, έλυσα το οικονομικό ανοίγοντας μαγαζιά

Μάνος Παπαγιάννης: Σταμάτησα την υποκριτική ως θιασάρχης, έλυσα το οικονομικό ανοίγοντας μαγαζιά

Σταμάτησα θιασάρχης. Σταμάτησα χαρούμενος, σταμάτησα γεμάτος. Αλλά σταμάτησα για να μην ευτελιστώ καλλιτεχνικά.

Ο Μάνος Παπαγιάννης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να αποσυρθεί από την υποκριτική, αλλά και σε ποιες περιπτώσεις θα επέστρεφε ξανά σε αυτό τον χώρο.

Χαρακτηριστικά, είπε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που πλέον δεν ανήκω στον χώρο αυτό. Κατάλαβα πολλά πράγματα που αφορούν τον χώρο του ηθοποιού στην Ελλάδα. Νιώθω, χωρίς να θέλω να απογοητεύσω τα παιδιά που θέλουν να γίνουν ηθοποιοί, ότι αν δεν έχεις οικονομικό background, δεν πρέπει να κάνεις αυτή τη δουλειά.

Γιατί θα φτάσεις μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Το σημείο που έφτασα εγώ. Σταμάτησα θιασάρχης. Σταμάτησα χαρούμενος, σταμάτησα γεμάτος. Αλλά σταμάτησα για να μην ευτελιστώ καλλιτεχνικά. Έφτασα σε ένα σημείο να προσπαθώ να δουλεύω με τους όρους μου. Και είδα πως αυτό δεν ήταν δυνατό. Αν ξαναγίνει κάτι ποτέ, θα γίνει μόνο με τους δικούς μου όρους.

Advertisements

Πήρα αυτήν την απόφαση μιλώντας εκ του ασφαλούς. Έλυσα το θέμα το οικονομικό ανοίγοντας κάποια μαγαζιά. Δε θα πεινάσει η οικογένειά μου, που είναι ο εφιάλτης μου. Νιώθω πως κάποιοι συνάδελφοι είναι εγκλωβισμένοι σε αυτό το κομμάτι. Θέλουν να σταματήσουν και δε μπορούν. Η Αγγελική είδε όλο αυτό το διάστημα ότι είμαι ευτυχισμένος. Είναι δυο χρόνια περίπου. Ένιωθα υπερβολικά δυστυχής πριν σταματήσω. Το ένιωθα να έρχεται. Ό,τι κάνω θέλω να το κάνω καλά. Δεν θέλω να κοροϊδεύω.

Ένιωθα για μεγάλο διάστημα πως κοροϊδεύω τον κόσμο. Δεν θέλω να κάνω εκπτώσεις. Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, αλλά θαυμάζω αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς. Ότι έθεσε τους δικούς του όρους. Ο μόνος λόγος και τρόπος να ξανακάνω κάτι είναι να έχω δικούς μου όρους».

Πηγή

Advertisements

Gossip | Δες εδώ όλα τα τελευταία gossip νέα της ελληνικής τηλεόρασης

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα