Μην χασετε

Μάνος Ιωάννου: Τα έχασε με τις εξελίξεις για τον Μάνο Παπαγιάννη! «Δεν νομίζω να έγιναν έτσι τα πράγματα…»

Τι είπε ο Μάνος Παπαγιάννης στον Μάνο Ιωάννου σε πρόσφατη συνομιλία τους;

Advertisements

Ο Μάνος Ιωάννου είναι καλός φίλος του Μάνου Παπαγιάννη και μάλιστα πρωταγωνιστούσε μαζί του στη θεατρική παράσταση «Πετάει Πετάει» σε προηγούμενη διανομή, κρατώντας το ρόλο που έχει τώρα ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο ηθοποιός βρέθηκε ως καλεσμένος Στη Φωλιά των Κου Κου το πρωί της Πέμπτης και η Κατερίνα Καραβάτου ζήτησε την άποψη του για τα όσα έχουν συμβεί με τους δύο συναδέλφους του.

Όταν οι παρουσιαστές τον πληροφόρησαν πως ο Μάνος Παπαγιάννης απομακρύνθηκε από την παράσταση, έπειτα από επίσημη ανακοίνωση του θεάτρου Χυτήριο, ο Μάνος Ιωάννου έμεινε άναυδος! Ενώ, ο ίδιος γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του Μάνου Παπαγιάννη πιστεύει πως τα πράγματα έχουν μεταφερθεί με μια υπερβολή, μιας και από όσο τον ξέρει δεν θα σήκωνε ποτέ χέρι σε γυναίκα.

«Έχω μιλήσει με τον Μάνο. Απλά μου είπε ότι έγινε μια παρεξήγηση πάνω στη σκηνή και ότι στην ουσία η Σοφία ήταν αυτή που προκάλεσε και είπαν όλες αυτές τις βρισιές και κάποια στιγμή άρχισε να του επιτίθεται και για αυτό πήγε να σταματήσει και απλά έσπρωξε. Βέβαια το δίκιο του το χάνει ο Μάνος εφόσον έσπρωξε. Αλλά, επειδή τον ξέρω τον Μάνο, ούτε θα πήγαινε ποτέ να χτυπήσει γυναίκα, ούτε τίποτα. Δεν θα το έκανε αυτό. Μου φάνηκε λίγο παρατραβηγμένο και πως τον τράβηξαν.

Ο Μάνος δεν βγήκε ποτέ στις κάμερες να πει παιδιά τσακώθηκα. Ξαφνικά είδαμε να γίνεται ένα σκάνδαλο χωρίς λόγο και αιτία. Πολλοί έχουμε τσακωθεί μέσα στα καμαρίνια και έχουμε πιαστεί στα χέρια, αλλά δεν έχουμε βγει στα κανάλια να το διαφημίσουμε. Δεν νομίζω να έγιναν και έτσι ακριβώς τα πράγματα. Δεν πιστεύω ότι ο Μάνος σήκωσε χέρι σε γυναίκα. Τώρα να την έσπρωξε για να την αποφύγει σε κάτι… σίγουρα και εκεί χάνει το δίκιο του, αλλά μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο. Είναι δυσάρεστο και είναι δυσάρεστο που βγαίνουν στα κανάλια» ανέφερε συγκεκριμένα ο Μάνος Ιωάννου.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα