Μην χασετε

Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή συμφωνα με το ζώδιο σου.

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 19 με 20 Ιανουαρίου 2019. Μάθε τι θα συμβεί το διήμερο αυτό στην αισθηματική σου ζωή. Θα κάνεις νέα γνωριμία; Μήπως θα έχεις εύνοια για μια δυναμική επανασύνδεση; Τι εξελίξεις θα έχεις στο δεσμό ή το γάμο σου; Μάθε αν θα είναι ένα όμορφο και ρομαντικό σαββατοκύριακο για εσένα διάβασε τις αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου.

Αστρολογικές αισθηματικές προβλέψεις σαββατοκύριακου 19 με 20 Ιανουαρίου 2019 διάβασε το ζώδιό σου:

 

Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου χαρακτηρίζει αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένες φίλες και αγαπημένοι φίλοι. Μάλιστα, το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα την Κυριακή θα ευνοήσει απόλυτα τα αισθηματικά μας, αφού η διαίσθηση και η φαντασία θα ενισχυθούν, θα γίνουμε πιο συναισθηματικοί, αλλά και πιο συμπονετικοί, πιο πνευματικοί και με περισσότερη κατανόηση. Από την άλλη βέβαια, το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη και η αντίθεσή της με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να φέρουν στην επιφάνεια απωθημένα, αλλά και μια διάθεση για επιβολή κι εξουσία στις σχέσεις, γεγονός που απαιτεί μια προσοχή, όπως και να το κάνουμε…

Advertisements

 

Παράλληλα, το Σάββατο πραγματοποιείται και ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Ουρανό, επηρεάζοντας κυρίως τα παρορμητικά ζώδια (ΚριοίΚαρκίνοιΖυγοί κι Αιγόκεροι). Η όψη αυτή μπορεί να φέρει ανατροπές και μάλλον… δυσάρεστες εκπλήξεις, ενώ κι εμείς γινόμαστε αναίτια επαναστατικοί και απρόβλεπτοι στη συμπεριφορά μας.

Ευτυχώς όμως, ο Ήλιος μετακινείται στον Υδροχόο την Κυριακή ισορροπώντας κάπως την κατάσταση, αφού το διάστημα που θα κινείται σε αυτό το ζώδιο θα έχουμε ενεργητικότητα, δυναμισμό κι επικοινωνιακή διάθεση, ενώ και η λογική παίρνει το πάνω χέρι και μας προφυλάσσει από τις… κακοτοπιές. Βεβαίως, μπορεί να αφήσουμε σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά μας αφού θα δώσουμε έμφαση στον φιλικό τομέα και το κύριο μέλημά μας θα είναι να ενισχύσουμε τις φιλικές μας σχέσεις.

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!

Advertisements

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο, αγαπημένε μου Κριέ, αυτό το σαββατοκύριακο θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Παράλληλα, θα κλέψει λίγη από τη γνωστή σου εξωστρέφεια και τον αυθορμητισμό που συνήθως σε χαρακτηρίζει και θα σε κάνει… σπιτόγατο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς με τη βοήθεια της Αφροδίτης από τον Τοξότη θα βρεις τρόπο να περάσεις… καλά με το ταίρι σου και να αποκαλύψεις όλη τη φαντασία σου, αλλά και τον αισθησιασμό σου, ειδικά την Κυριακή, που ο Ήλιος περνά στον Υδροχόο ενώ η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα!

Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία, με την οποία από την αρχή θα νοιώσεις μια πρωτόγνωρη οικειότητα. Πρόσεξε όμως, γιατί το Σάββατο, με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό το κλίμα μπορεί να είναι… εκρηκτικό και απρόβλεπτο. Καλύτερα να μην ανοιχτείς περισσότερο από όσο πρέπει και να συγκρατήσεις τον αυθορμητισμό σου, για να μην εκτεθείς! Περίμενε τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή, που τα πράγματα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν…

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη από τον Καρκίνο και τον Ήλιο να περνά στον Υδροχόο, αγαπημένε μου Ταύρε, αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον από αισθηματικής απόψεως! Η κοινωνικότητα και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη, βελτιώνοντας τη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η ή φέρνοντας στο δρόμο σου νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Ωστόσο, η Κυριακή απαιτεί μια προσοχή, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και η αντίθεσή της με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα μπορεί να βγάλουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος που εξακολουθούν να παραμένουν σε εκκρεμότητα!

Advertisements

Την ίδια μέρα βεβαίως, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα δεν θα αφήσει τις καταστάσεις να ξεφύγουν! Αν έχεις σχέση, θα περάσεις καλά με το ταίρι σου, ενώ θα κλέψετε και τις εντυπώσεις ως ζευγάρι, όπου κι αν βρεθείτε, γεγονός που θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και των δυο σας και θα ανανεώσει το πάθος! Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που θα σε ενθουσιάσει, ενώ θα πληροί και όλες τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε σχέση!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο, αγαπημένε μου Δίδυμε, φέρνει στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, που ειδικά την Κυριακή, με την αντίθεσή της με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, θα σου δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Αυτή η ανασφάλεια, δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να επηρεάσει και τα αισθηματικά σου και θα σε ωθήσει, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, να ζητάς συνεχώς επιβεβαίωση για τα αισθήματα του/της συντρόφου σου. Πρόσεξε όμως, γιατί αυτό μπορεί να κουράσει το ταίρι σου, μιας και δεν το έχεις συνηθίσει και στην πίεση, και τελικά να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιζητάς!

Ευτυχώς αυτό το σκηνικό γρήγορα βελτιώνεται, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, αλλά και την μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο, που σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, σιγουριά και γοητεία! Έτσι, θα σου δοθεί η ευκαιρία να περάσεις μια… άκρως αισθησιακή μέρα με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ξαναβρίσκεις τον… παλιό, καλό εαυτό σου, που μαγεύει και κατακτά όποιο άτομο βάλει στο… μάτι, με την ευφυία του και το σπιρτόζο φλερτ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη από το ζώδιό σου, αγαπημένε μου Καρκίνε, αυτό το σαββατοκύριακο μπορεί να αποδειχτεί τέλειο για τα αισθηματικά σου, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι! Βεβαίως, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό το Σάββατο μπορεί να δημιουργήσει ένα δύσκολο και ανατρεπτικό κλίμα, όπου οι παράλογες και αντισυμβατικές συμπεριφορές, είτε από την πλευρά σου είτε από την πλευρά του/της συντρόφου σου, μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και ρήξεις… Αν όμως ξεπεράσεις αυτόν τον σκόπελο, με τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, είναι σίγουρο πως το πάθος θα επικρατήσει και θα σε ανεβάσει στα… ουράνια!

Άλλωστε, μην ξεχνάς πως την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, χαρίζοντας σου γοητεία, αυτοπεποίθηση, αλλά και φαντασία και διαισθητικότητα! Αν έχεις ήδη μια σχέση, εξομαλύνεις διαφορές και λύνεις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχε προκύψει με το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα, ενώ αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, που θα έχει μέλλον! Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να επιλέξεις το σωστό άτομο μέσα από τις στρατιές των θαυμαστών/τριών που θα σε πολιορκούν!

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένο μου Λιονταράκι, ενδεχομένως να νοιώθεις μια… απροσδιόριστη ανησυχία στα αισθηματικά σου, γεγονός που περιορίζει τη συνηθισμένη σου εξωστρέφεια και το δυναμισμό σου. Από την άλλη όμως, το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, σε βοηθά να ελέγξεις τις ανασφάλειές σου, ενώ ενισχύει τον αισθησιασμό και το ρομαντισμό σου. Παράλληλα, η διαίσθησή σου είναι ισχυρή και σε βοηθά να αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές προθέσεις των άλλων. Έτσι, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις ένα… καυτό και παθιασμένο διήμερο με το ταίρι σου, αφού και ο Ήλιος που περνά στον Υδροχόο την ίδια μέρα, θα ενισχύσει την ενεργητικότητα και τη δημιουργικότητά σου!

Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις ακόμα ταίρι, μάλλον θα είσαι κάπως επιρρεπής στις υπερβολές… Ωστόσο, η ευαισθησία που σε διακρίνει, σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή, η εσωστρέφειά σου απλώνει ένα… πέπλο μυστηρίου γύρω σου και αυτός ο συνδυασμός τραβά τους θαυμαστές ή τις θαυμάστριες γύρω σου σαν… μαγνήτης! Είναι πολύ πιθανό μάλιστα μια νέα γνωριμία να σου ξυπνήσει έντονο πάθος, αλλά καλό θα είναι να μη δώσεις υποσχέσεις, γιατί σύντομα μπορεί να… αλλάξεις γνώμη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έμπνευση, φαντασία, διαίσθηση αλλά κι ευαισθησία σου χαρίζει αυτό το σαββατοκύριακο η Σελήνη από τον Καρκίνο, και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, αγαπημένε μου Παρθένε! Παράλληλα, φέρνει στο προσκήνιο το φιλικό σου κύκλο και τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν κάποιοι φίλοι σου. Θα πρέπει λοιπόν να βρεις μια ισορροπία και να μην παραμελήσεις το ταίρι σου, καθώς η συμπονετική σου διάθεση θα σε ωθήσει να ασχοληθείς ίσως περισσότερο από ό,τι πρέπει με τα θέματα άλλων! Αν το καταφέρεις, να ξέρεις ότι μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο, παθιασμένο και φλογερό διήμερο στην αγκαλιά του συντρόφου σου, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά!

Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως μέσα από τον φιλικό σου κύκλο τώρα μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει! Ωστόσο, επειδή η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα την Κυριακή μπορεί να προκαλέσει έντονο συναισθηματισμό, καλό θα είναι να μη βιαστείς να ανοιχτείς, μιλώντας για πολύ προσωπικά σου θέματα, αλλά να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει αν αυτό το πρόσωπο αξίζει την εμπιστοσύνη σου!

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που είναι σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, εσένα φαίνεται ότι σε απασχολούν κάποια επαγγελματικά θέματα, με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο. Παράλληλα, ίσως να προκύψουν και κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις που σχετίζονται άμεσα με τη δουλειά σου. Κι αυτά, σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό που κάνει το κλίμα… εκρηκτικό και ανατρεπτικό, μπορεί να φέρουν αντιδράσεις από τη μεριά του/της συντρόφου σου, που είτε θα παραπονεθεί έντονα για το λιγοστό χρόνο που του/της αφιερώνεις, ή θα νοιώσει πως τον/την αγνοείς… συστηματικά!

Ευτυχώς όμως, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Υδροχόου την Κυριακή και σου χαρίζει γοητεία και δυναμισμό, ενώ ενισχύει και την επικοινωνιακή σου δεινότητα, με αποτέλεσμα να καταφέρνεις να πείσεις το ταίρι σου να δει τα πράγματα μέσα από τη δική σου λογική! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η αυτό το διήμερο θα συνδυάσεις το… τερπνόν μετά του ωφελίμου. Τα φλερτ στο χώρο της δουλειάς δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένας νέος, μεγάλος έρωτας να ξεκινήσει τώρα! Ωστόσο καλό θα είναι να προσέξεις λίγο, καθώς αν… ξεμυαλιστείς υπερβολικά, μπορεί να εκτεθείς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και… αισθησιακό σαββατοκύριακο θα είναι αυτό για σένα, αγαπημένε μου Σκορπιέ, με την Σελήνη στον Καρκίνο, και μάλιστα σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την Κυριακή. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, το ίδιο και η γοητεία σου κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, καθώς τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν! Μπορείς να φλερτάρεις ελεύθερα λοιπόν, και δεν αποκλείεται αυτό το διήμερο να συναντήσεις και το πρόσωπο, που θα γίνει το άλλο σου μισό! Ωστόσο, ειδικά την Κυριακή λίγη προσοχή χρειάζεται, αφού μπορεί να ανοιχτείς περισσότερο από όσο πρέπει σε ένα πρόσωπο που μόλις γνώρισες…

Προσοχή όμως πρέπει να δείξεις κι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η, αφού η κοινωνικότητά σου θα σε ωθήσει να πάρεις το ταίρι σου και να βγείτε να διασκεδάσετε με κοινούς φίλους ή συγγενείς! Η γοητεία σου δεν κρύβεται και με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση μπορεί να αρχίσεις να… κοιτάζεις δεξιά κι αριστερά, ξεσηκώνοντας τη ζήλεια του/της συντρόφου σου! Αν όμως θέλεις να αποφύγεις την… κρεβατομουρμούρα όταν θα επιστρέψετε στο σπίτι, καλύτερα να συγκρατήσεις το… φλογερό ταμπεραμέντο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη να κινείται στον Καρκίνο αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Τοξότη, και μάλιστα να σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, μάλλον κάνεις ένα διάλειμμα από τη γνωστή σου εξωστρέφεια και τον ενθουσιασμό που συνήθως σε διακρίνει, και γίνεσαι πιο… συναισθηματικός/ή, αποκαλύπτοντας την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, αυτό το διήμερο δεν θέλεις εξόδους, διασκεδάσεις και φασαρίες, αλλά θα στραφείς στο ταίρι σου, εκδηλώνοντας τα αισθήματά σου για εκείνο. Έτσι, θα περάσεις ένα ρομαντικό, αλλά και παθιασμένο σαββατοκύριακο στην αγκαλιά του, αρκεί να το… “πνίξεις” με την αγάπη σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται τώρα να κάνεις μια νέα γνωριμία, με την οποία θα νοιώσεις από την πρώτη στιγμή μια οικειότητα. Μπορεί να αισθανθείς ότι βρήκες την “αδελφή ψυχή”, το άλλο σου μισό, όμως μην βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά, γιατί το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα την Κυριακή μπορεί να σε παραπλανήσει, ενώ και η μετακίνηση του Ήλιου στον Υδροχόο την ίδια μέρα μπορεί να σε κάνει υπερβολικά αισιόδοξο/η…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, αγαπημένε μου Αιγόκερε, αυτό το σαββατοκύριακο θα σε απασχολήσουν οι προσωπικές σου σχέσεις και ιδιαίτερα οι… αισθηματικές! Το πλανητικό σκηνικό δείχνει ιδανικό για να περάσεις ένα υπέροχο, ρομαντικό κι αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου, που θα σας φέρει πιο κοντά, θα ανανεώσει τη σχέση σας και θα κάνει το πάθος μεταξύ σας να φουντώσει ξανά. Ωστόσο, το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό το Σάββατο, προκαλεί εντάσεις, παρεξηγήσεις και ανατροπές, ενώ την Κυριακή η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ερμή, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα φέρνει στην επιφάνεια απωθημένα του παρελθόντος, γεγονός που δεν προωθεί με τον καλύτερο τρόπο τα αισθηματικά σου…

Βεβαίως, σαφώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα την Κυριακή βελτιώνει τα πράγματα! Αν είσαι δεσμευμένος/η, το ταίρι σου θα καταφέρει να σε κάνει να νοιώσεις πραγματικά ευτυχισμένος/η με τη σχέση που έχετε καταφέρει να χτίσετε. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, με τη γοητεία, τη φαντασία και την διαίσθησή σου τονισμένες, δεν αποκλείεται να συναντήσεις το άτομο, που θα γίνει το μελλοντικό σου ταίρι. Γι’ αυτό μην αρνηθείς καμιά πρόσκληση για μια έξοδο με φίλους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Υδροχόε, με την Σελήνη από τον Καρκίνο ενδεχομένως να μην σου μείνει καθόλου χρόνος για διασκέδαση και ξεκούραση, αφού θα σε απασχολήσουν οι εκκρεμότητες και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτό φυσικά, θα έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου, αφού το ταίρι σου με το δίκιο του θα αρχίσει τα παράπονα και τις γκρίνιες! Ευτυχώς που ο Ήλιος επισκέπτεται το δικό σου ζώδιο την Κυριακή και σου χαρίζει δυναμισμό, ευελιξία, αλλά και… πειθώ! Έτσι, θα μπορέσεις να κατευνάσεις τα πνεύματα, αλλά και να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου!

Από την άλλη, εσύ που είσαι ακόμη αδέσμευτος/η καλό θα είναι να μην μπλέξεις τα αισθηματικά με τα επαγγελματικά σου, γιατί πρώτον μπορεί να εκτεθείς, και δεύτερον μπορεί να κάνεις λάθη ή να μην μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Την Κυριακή βέβαια, με το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο στο ζώδιό σου πλέον, η λαμπερή προσωπικότητά σου θα κάνει το… θαύμα της και δεν αποκλείεται να συναντήσεις ένα άτομο, που θα εισέλθει στη ζωή σου για να… μείνει!

ΙΧΘΥΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου την Κυριακή, αγαπημένε μου Ιχθύ, αυτό το σαββατοκύριακο δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς στη γοητεία και στον μαγνητισμό σου! Ένα άκρως αισθησιακό διήμερο προβλέπεται για σένα, είτε είσαι δεσμευμένος είτε όχι. Αν ανήκεις στην πρώτη κατηγορία, των δεσμευμένων Ιχθύων, επιθυμία σου θα είναι να περάσεις καλά με το ταίρι σου, να αποκαταστήσεις τις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα και να ξανανάψεις τη φλόγα του πάθους μεταξύ σας! Και είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις, με τον ερωτισμό σου να βρίσκεται στα ύψη!

Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η, δεν θα… βαρεθείς καθόλου αυτό το σαββατοκύριακο. Η Σελήνη σου χαρίσει φαντασία, διαίσθηση και ακτινοβολία, έτσι θα μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βρεθεί στο… ερωτικό σου στόχαστρο. Έτσι κι αλλιώς οι θαυμαστές/τριες θα κάνουν… ουρά πίσω σου και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις από την μεριά σου, είναι να… διαλέξεις! Και μάλιστα, δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, με την οποία θα σε δένει κάτι παραπάνω από το απλό πάθος…

 

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα