Μην χασετε

Μάθε πως ψάχνει και πώς βρίσκει το κάθε ζώδιο την αγάπη

Κριός

Αυτός που θα γίνει το ταίρι σου, καλύτερα να προετοιμαστεί. Στον Κριο αρέσει να τα δίνει όλα, λατρεύει τις σχέσεις με ένταση. Αν ειδικά η σχέση συνδυάζει αδρεναλίνη και ενθουσιασμό ακόμα καλύτερα. Οι σχέσεις του συνήθως δεν είναι casual και τρελαίνεται να παίζει το παιχνίδι με τη γάτα και το ποντίκι. Προσοχή Κριέ, μπορεί να είσαι εσύ το ποντίκι. Γίνεσαι πολύ χοτ και πολύ ψυχρή με τεράστια ευκολία. Σου αρέσει να τεστάρεις τους πάντες και φυσικά τα όρια του crush σου και δεν το λέμε με την καλή την έννοια.

Ταιριάζει με: Τοξότη και Λέοντα

Ταύρος

Σου αρέσουν τα ραντεβού σου να είναι σωστά και ολοκληρωμένα. Στο παιχνίδι το δικό σου δεν έχουν θέση οι players. Απολαμβάνεις την επικοινωνία ωστόσο τα date apps δεν είναι και το αγαπημένο σου. Ψάχνεις για κάποιον με αγνές προθέσεις που να μπορείς να εμπιστευτείς. Τίμιο

Ταιριάζει με: Σκορπιό και Παρθένο

Advertisements

Δίδυμος

Είσαι δημοφιλής, μια κοινωνική πεταλούδα περικυκλωμένη από ανθρώπους. Αν και μονίμως απασχολημένη, βρίσεις τρόπο να χωρέσεις την προσωπική ζωή μέσα στο πιεσμένο πρόγραμμα σου. Συχνά οι σχέσεις σου καταλήγουν στο να γίνονται δυνατές φιλίες. Λογικά το τέλειο ταίρι για σένα, βρίσκεται μέσα στον ήδη υπάρχον κύκλο σου.

Ταιριάζει με Ζυγός και Τοξότης

Καρκίνος

Είσαι τελειομανής, τα θες όλα όπως της ταινίας. Έχεις συγκεκριμένη εικόνα για  το τι είναι ρομαντικό και τι όχι και ιδανικά ξεκινάς τα ραντεβού σου με φαγητό και ταινία. Σε στεναχωρεί όταν δεν παίρνεις αυτό που θες όπως το θες, με τον ρομαντισμό που σου αξίζει. Θες δώρα, εκπλήξεις, ταξίδια. Το Notebook παίζει να το έχεις δει πάνω από 25 φορές. Αυτός που θα σε διεκδικήσει πρέπει να είναι αρκετά προπονημένος.

Ταιριάζει με Σκορπιό και Ταύρο.

Advertisements

Λέων

Ο Λέοντας αγαπά τα κοπλιμένα. Αποθέωσε τον και ίσως τον κερδίσεις. Είναι ξεροκέφαλος και αφοσιωμένος. Δεν γυρνάει ποτέ πίσω, τα έχουμε ξαναπεί, αλλά έχει ένα χούι, μένει παρπάνω από όσο πρέπει σε μια τοξική σχέση.

Ταιριάζει με Κριό και Λέοντα

Παρθένος

Πρακτικά είναι δύσκολο να τον πιάσεις. Τους αρέσει να μην βιάζονται να μπουν σε οτιδήποτε σοβαρό, είναι συγκροτημένοι άνθρωποι. Αλλά τους αρέσουν να συγιρίζουν τους ανθρώπους και να τους κάνουν make over. Εσύ Παρθένε, πρόσεχε στο πως θα χτίσεις τον Prince Charming.

Ταιριάζεις με: Ζυγό και Σκορπιό

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι ένα από τα πιο γοητευτικά ζώδια του ζωδιακού. Ζυγέ, βρήκες το πρώτο σου ταίρι σε μικρή ηλικία αφού είμαστε σίγουρες ότι όλη η τάξη ήταν ∈ρωτευμένη μαζί σου. Απασχολείς τους φίλους σου με τα ∈ρωτικά σου μπερδέματα μόνο όταν αρχίζεις να αισθάνεσαι πράγματα για το ταίρι σου. Στο οποίο κάνεις βαθυστόχαστες ερωτήσεις για να δεις αν σου αρέσει ή όχι.

Advertisements

Ταιριάζεις με Ιχθύες και Δίδυμο

Σκορπιός

Ο Σκορπιος έχει την τάση, την ένταση του χαρακτήρα του να τη μεταφέρει και στο φλερτ. Πράγμα που τον κάνει ακαταμάχητο. Ξέρεις τι σιχαίνεται αυτός ο παθιασμένος τύπος; Το δήθεν. Όσο πιο αυθεντικός είσαι τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις την καρδιά του.

Ταιριάζει με Καρκίνο και Υδροχόος

Τοξότης

Αν πρέπει με κάποιον τρόπο να συνοψίσουμε τα πράγματα, εσύ είσαι αυτός που παίζει με δικούς του κανόνες. Απλά κολλάς πολύ, βάζεις συναίσθημα και αντιδράς στα πράγματα με ξεχωριστό τρόπο. Είσαι υπερβολικά ανεξάρτητος και μπορεί να κάνεις και double texting. Αυτός που σε διεκδικήσει πρέπει να σεβαστεί την ανάγκη σου για ανεξαρτησία.

Ταιριάζεις με: Υδροχόο και Λέοντα

Αιγόκερος

Μπερδεύεσαι με την βαβούρα του dating. Εισαι παραδοσιακός και θες να νιώθεις τον παλμό των συναισθημάτων. Το dating για σένα είναι θέμα ματαιοδοξίας και φιλοδοξιών. Αυτός που θα διαλέξει για σύντροφο του θα πρέπει να είναι πλήρως αφοσιωμένος στη σχέση και να τρέχει για τα τις δουλειές αυτής της σχέσης. Ακόμα και ο Batman είχε βοηθό.

Ταιριάζεις με: Παρθένο και Ταύρο

Υδροχόος

 

Οι Υδροχόοι είναι σπάνια πλάσματα. Ενώ έχουν το μαυλό στα σύννεφα παράλληλα παρουσιάζουν εξαιρετική μεθοδικότητα όσον αφορά την ∈ρωτική τους ζωή. Συχνά τσεκάρουν τα νερά, τους αρέσει οι spicy καταστάσεις και τις επιδιώκουν. Αν τους αρέσεις, θα κολλήσουν μαζί σου και θα σε έχουν στην καρδιά τους για μια ζωή.

Ταιριάζουν με: Τοξότη και Ζυγό

Οι Ιχθύες

είναι άνθρωποι που δεν δυσκολεύονται στον τομέα του φλερτ. Ξέρεις το γιατί; Είναι υπερβολικά γοητευτικοί και αξιαγάπητοι. Όποιος τους  συναναστρέφεται μπορεί να το επιβεβαιώσει. Τους αρέσει να κάνουν τον σύντροφό τους χαρούμενο και νοιάζονται για εκείνον.

Ταιριάζουν με: Σκορπιό και Καρκίνο

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα