Μην χασετε

Μάθε πως να ελέγξεις την υγεία των μαλλιών σου σε 10 δευτερόλεπτα

Ένα εύκολο, γρήγορο και έμπιστο κόλπο!

Ποια δεν θέλει να έχει υγιή και λαμπερά μαλλιά;

Το καθημερινό στέγνωμα με πιστολάκι, το ίσιωμα ή το υπερβολικό styling, η παραμέληση φροντίδας των μαλλιών σου με μάσκες, θεραπείες, θερμοπροστατευτικά προϊόντα και το άγαρμπο στέγνωμα με την πετσέτα έχουν ως αποτέλεσμα να δείχνουν και να είναι ταλαιπωρημένα.

Με το παρακάτω πανεύκολο τεστ όμως, θα καταλάβεις αμέσως πόσο υγιή ή όχι είναι.

Advertisements

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα μισογεμάτο ποτήρι με νερό και μία τρίχα από τα μαλλιά σου. Ρίχνεις την τρίχα μέσα στο ποτήρι και περιμένεις για μερικά (περίπου 10-15 δευτερόλεπτα). Από το πόσο θα βυθιστεί ή όχι, η τρίχα σου στο νερό θα φανεί πόσο πορώδη είναι τα μαλλιά σου και ποια η γενικότερη κατάστασή τους.

Έτσι, τα πράγματα είναι ευχάριστα, αν δεις την τρίχα να μένει στην επιφάνεια, αν όμως βυθίζεται ως τη μέση, τα μαλλιά σου είναι πιο πορώδη- αλλά όχι κατεστραμμένα και χρήζουν σωστής  φροντίδας και περιποίησης.

Αν τέλος, η τρίχα βυθίζεται και φτάνει στον πάτο του ποτηριού, τα μαλλιά σου είναι αρκετά κατεστραμμένα και η εντατική ενυδάτωση αλλά και η χρήση εξειδικευμένων προϊόντων κατά του φριζαρίσματος και της φθοράς επιβάλλεται.

πηγή

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα