Μην χασετε

Μάθε πως θα περάσουν τα Χριστούγεννα και τα 12 ζώδια

Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα!!! Οι γιορτές έφτασαν κι άλλοι από μας θα τις περάσουμε οικογενειακά κι άλλοι με φίλους, άλλοι πάλι θα πάνε ίσως κάποιο ταξίδι και κάποιοι άλλοι, λιγότερο τυχεροί… ίσως τέτοιες μέρες να βρίσκονται μόνοι ή σε κάποιο νοσοκομείο. Τουλάχιστον, όπου κι αν είμαστε κι ό, τι κι αν κάνουμε, ας φροντίσουμε, έστω και νοερά, για εκείνους, να τους ευχηθούμε από καρδιάς, του χρόνου τέτοια μέρα, η ζωή τους όλη να είναι πολύ καλύτερη και να γιορτάζουν δίπλα σε πολύ αγαπημένα τους πρόσωπα! Καλές Γιορτές και το 2020 να έρθει με τους καλύτερους οιωνούς για όλους μας!!!

Πως θα περάσουν τα 12 ζώδια τις γιορτές!

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί για κάποιους Κριούς να μην είναι όπως άλλες γιορτές στο παρελθόν, που το να φύγουν κάποιο ταξίδι θα ήταν σίγουρα η καλύτερη επιλογή τους. Το να αποδράσουν από την καθημερινότητά τους είναι γι’ αυτούς ζωτικής σημασίας για να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Αλλά επειδή ένας Κριός δεν πτοείται εύκολα και η αισιοδοξία και το κέφι του είναι ό, τι πρέπει για τέτοιες γιορτινές μέρες, σίγουρα θα βρει τον κατάλληλο τρόπο για να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα!

Επίσης, είναι μια καλή ευκαιρία για να δώσουν μεγαλύτερη βάση στην οικογένεια που τους έχει ανάγκη και κυρίως στα ηλικιωμένα οικεία τους πρόσωπα. Ας φροντίσουν μόνο να μην αγγίξουν ευαίσθητα σημεία της σχέσης τους, τέτοιες μέρες είναι μέρες που αξίζει να βλέπουμε τα πράγματα με μεγαλύτερη κατανόηση και ιδίως για εκείνους που ίσως έχουν κουραστεί περισσότερο από τη ζωή τους. Γενικά, όμως, θα περάσουν όμορφα και με αρκετή δόση αισιοδοξίας αυτές τις μέρες.

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι από τη μια θα νιώθουν την ανάγκη να ξεφύγουν λίγο και να διασκεδάσουν περισσότερο, αλλά από την άλλη ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει τους προβληματίζει λίγο, για το τι μπορεί αυτό να σημαίνει για τη νέα χρονιά που έρχεται. Παρ’ όλα αυτά, θα λάμψουν στις κοινωνικές τους επαφές και θα έχουν αρκετές προσκλήσεις και ευκαιρίες να κυκλοφορήσουν σε διάφορες εορταστικές συγκεντρώσεις.

Μπορεί γενικά να είναι του πιο οικογενειακού εορτασμού, αλλά οι προσκλήσεις που θα έχουν δε θα τους αφήσουν για πολύ μέσα στο σπίτι τους. Μάλιστα, αν κάποιοι από αυτούς παίξουν κάποιο τυχερό παιχνίδι, αυτές τις μέρες, και κυρίως εκείνοι των τελευταίων ημερών, μπορεί η τύχη να τους χαμογελάσει λίγο περισσότερο απ’ ό, τι σε άλλους…! Η ενέργεια και η ζωτικότητά τους είναι σε πολύ καλά επίπεδα και γενικά έχουν τις ομορφιές τους τέτοιες μέρες. Θες το καλό φαί, θες η ζεστασιά και η θαλπωρή των ημερών… ό, τι κι αν είναι πάντως, ένας Ταύρος ξέρει πάντα να απολαμβάνει τέτοιες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Advertisements

Οι Δίδυμοι φέτος έχουν πολύ καλή διάθεση και κυρίως θέλουν να ζήσουν αυτές τις μέρες συντροφικά! Η διάθεσή τους χτυπάει κόκκινο και είναι έτοιμοι να κάνουν έστω και μικρές εκδρομές με το ταίρι τους, για να απολαύσουν αυτές τις γιορτές. Κάποιες ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής από κοινωνικές υποχρεώσεις, δε θα σταθούν ικανές για να τους χαλάσουν τη διάθεση.

Αν μη τι άλλο, το δυνατό τους σημείο είναι η ευελιξία τους και η προσαρμοστικότητά τους στο να παίρνουν αποφάσεις στο λεπτό και να αντιμετωπίζουν το κάθε τι με θετική διάθεση κι αυτό τους βγαίνει πάντα σε καλό. Κυρίως την ημέρα των Χριστουγέννων, ίσως είναι καλύτερα να κανονίσουν μια απόδραση με το αγαπημένο τους άτομο, έστω και μονοήμερη, χωρίς να φοβούνται ξαφνικές αλλαγές στον προγραμματισμό τους. Την Πρωτοχρονιά, να προσέξουν λίγο περισσότερο στην κατανάλωση αλκοόλ, λίγο μέτρο δε βλάπτει ποτέ…!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λίγα παράπονα και κάποιος μικρός εκνευρισμός που όμως θα ξεπεραστούν εύκολα. Τέτοιες μέρες, ένας Καρκίνος σίγουρα νιώθει πιο ευσυγκίνητος, αλλά από την άλλη, η ρομαντική του διάθεση θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση και στο τέλος όλοι θα περάσουν καλά!

Γενικά, όμως, αλλά και πιο ειδικά… ιδιαίτερα καλή εποχή για τα συναισθηματικά τους και τα ∈ρωτικά τους! Κάποιοι, μάλιστα, ίσως να έχουν πολύ ευχάριστες εκπλήξεις…! Κάποιο νέο από μακριά ή ένα μακρινό ταξίδι που θα ήθελαν να κάνουν, θα σταθεί αφορμή για να χαρούν και να δουν τη ζωή πιο ρόδινη. Να προσέξουν μόνο, γιατί η καλοπέραση αυτών των ημερών ίσως τους αφήσει με λίγα περισσότερα κιλά… Αλλά ποιος σκάει; Τα πάχη μου, τα κάλλη μου, έλεγαν οι παλιοί και ήταν σοφοί… Σημάδι καλοπέρασης και ευζωίας… Έχουμε καιρό, μετά τις γιορτές αρχίστε κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής που θα βοηθήσει και στη συναισθηματική σας αποφόρτιση.

Advertisements

ΛΕΩΝ

Παρ’ όλο που είστε η προσωποποίηση της χαράς και το σήμα κατατεθέν τέτοιων ημερών, υπάρχει κάτι που σας απασχολεί. Σίγουρα, η καθημερινότητα και οι ευθύνες του τελευταίου καιρού μπορεί να σας έχουν προβληματίσει. Ίσως κάτι φέτος να σας κάνει να νιώθετε λίγο πιο βαρείς στη διάθεσή σας και ίσως, λίγο λιγότερο… παιδιά. Δεν έχετε βέβαια άδικο, οι συνθήκες που επικρατούν δεν είναι και οι καλύτερες για κανέναν, πόσο μάλλον για έναν τύπο σαν κι εσάς, αλλά από την άλλη, πάντα ένας τύπος σαν κι εσάς ξέρει και έχει το χάρισμα, να βρίσκει την πηγή της χαράς παντού!

Ό, τι όμως κι αν είναι αυτό, θα βρει τη λύση του και μην αφήσετε να σας επηρεάσει περισσότερο απ’ ότι θα έπρεπε. Κι επειδή ο καλός σας Άι-Βασίλης δε σας αφήνει ποτέ έτσι, θα φροντίσει καταλλήλως και ξαφνικές κοινωνικές προσκλήσεις θα σας κάνουν να βγείτε από την «κλειστή» σας διάθεση και να περάσετε υπέροχα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι να πρωτοπεί κάποιος για σας! Λάμπετε, επικοινωνείτε με τον καλύτερο τρόπο και ξεχωρίζετε, ακόμη κι αν τολμήσετε να παίξετε κάποια τυχερά παιχνίδια, κάτι που δεν το συνηθίζετε, αλλά που λόγω των ημερών μπορεί να τολμήσετε. Πολύ πιθανό τα κέρδη σας να μην είναι διόλου ευκαταφρόνητα! Για να μην πω ότι είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιο πολύ-πολύ ιδιαίτερο και χαρούμενο νέο, που να αφορά είτε μια νέα σχέση και ένα νέο ∈ρωτα στη ζωή σας, είτε το μαντάτο ενός… απογόνου!

Γενικά, η οικογένεια και οι σχέσεις μαζί της ευνοούνται. Ακόμη κι αν κάποιοι από εσάς, τον τελευταίο καιρό, πέρασαν κάποιες δύσκολες στιγμές, τελικά όλα βρίσκουν τη λύση τους και βαδίζουν προς το καλύτερο. Κρατήστε το μάθημα που πήρατε και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε πια είναι να μάθετε να αφήνεστε λίγο παραπάνω και να εκπαιδευτείτε στο να απολαμβάνετε λίγο περισσότερο τη ζωή!

ΖΥΓΟΣ

Τα Χριστούγεννα είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και πολύ συγκινημένοι για θέματα που αφορούν γεγονότα του τελευταίου καιρού. Αυτό σας κάνει περισσότερο ευγνώμονες με τη ζωή και σας προκαλεί να σκεφτείτε πολύ ωριμότερα για το μέλλον. Παραμένετε ∈ρωτευμένοι με τον ∈ρωτα, αλλά σε μια βάση πιο… ενήλικη. Συνειδητοποιείτε ευθύνες και υποχρεώσεις, αλλά από την άλλη πλευρά, ξέρετε ότι όλα αυτά είναι αναγκαία για να προχωρήσετε. Ό, τι όμως κι αν συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, τελικά, προς τα έξω αφήνετε να βγει μόνο η κοινωνική και ευχάριστη πλευρά σας.

Βέβαια, σε λίγο πιο συγκρατημένη και ώριμη βερσιόν, κάτι που θα το προσέξουν οι φίλοι σας αλλά και θα το εκτιμήσουν ανάλογα. Θέματα με το σύντροφό σας που αφορούν την υγεία του, σας προβλημάτισαν, αλλά σιγά-σιγά, όλα μπαίνουν στη θέση τους και ανακουφίζεστε από την εξέλιξη. Απολαύστε,  λοιπόν, κάθε στιγμή στη ζωή σας, όπως εσείς ξέρετε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αξίζετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλο «κλαίγεστε», αλλά τελικά μια χαρά κοινωνική ζωή έχετε και πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, για να παρευρεθείτε αυτές τις μέρες. Προσέξτε μόνο καινούρια ξεκινήματα στην ∈ρωτική σας ζωή ή τυχερά παιχνίδια που μπορεί να σας κάνουν να χάσετε τον έλεγχο. Γενικά, όμως, ευνοείστε και θα λάμπετε στις κοινωνικές σας εμφανίσεις. Η διάθεσή σας είναι εμφανώς καλύτερη και θέματα της οικογένειάς σας αποκαθίστανται και σας γεμίζουν ανακούφιση.

Αυτό σας βοηθά να αποδεσμευτείτε από έγνοιες και την αίσθηση ευθύνης που είχατε γι’ αυτούς. Μην αφήνετε τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζετε να σας χαλάσουν τη διάθεση. Με λίγα ή με πολλά, η τέχνη του να περνάς καλά βασίζεται και σε άλλες παραμέτρους. Κάτι φέτος σας έχει ταρακουνήσει, με αποτέλεσμα να αρχίσετε πια να το αντιλαμβάνεστε κι εσείς οι ίδιοι. Μια εναλλακτική και αισιόδοξη στάση απέναντι στο πως ∈ρωτεύεστε και διασκεδάζετε, θα  σας βοηθήσει αρκετά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξαφνικός ∈ρωτας θα είναι; Ξαφνικά κέρδη; Ό, τι κι αν είναι πάντως, θα σας δώσει χαρά και θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα! Ευχάριστες ανατροπές και προτάσεις να βγείτε και να διασκεδάσετε, θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από θέματα που σας προβλημάτιζαν τον τελευταίο καιρό. Το πρόσωπο που δείχνετε προς τα έξω στις κοινωνικές εκδηλώσεις που θα παρευρεθείτε είναι όπως πάντα λαμπερό και ευδιάθετο τέτοιες μέρες. Προσέξτε μόνο κάποια καυστικά σχόλια που τυχόν μπορεί να σας ξεφύγουν και να χαλάσουν τη διάθεση τη δική σας και των άλλων.

Μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, προσέξτε λίγο περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως κάποιοι από τους οικείους σας, έχουν περισσότερο ανάγκη από την παρουσία σας και την προστασία σας, αυτό το διάστημα. Κάτι που περιμένατε από μακριά ή ένα ταξίδι που υπολογίζατε στο εξωτερικό, μπορεί να μην έχει την εξέλιξη που θα θέλατε, αλλά σίγουρα θα αποζημιωθείτε από αλλού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσείς είναι σαν να κερδίσατε το τζακ-ποτ της καλής διάθεσης και ενεργητικότητας αυτών των ημερών! Η επικοινωνία σας και η προσωπικότητά σας κάνουν ευχάριστη εντύπωση, όπου κι αν παρευρεθείτε. Στον ∈ρωτα και στη διασκέδαση, προβλέπονται στιγμές υπέροχες και πολύ τρυφερές…! Ακόμη και τυχόν σημάδια κόπωσης, από υπερβολικό φόρτο εργασίας του τελευταίου καιρού, δε θα σας χαλάσουν την ευχάριστη εορταστική σας διάθεση. Εξάλλου, είστε πολύ καλά προπονημένοι εσείς σε κάτι τέτοια και δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσετε σε τέτοιες.. μικρολεπτομέρειες. Θέλετε να δώσετε και να πάρετε αγάπη και φυσικά το καταφέρνετε με τον καλύτερο τρόπο.

Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε θέματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες, αφήστε λίγο να περάσουν αυτές οι μέρες και στη συνέχεια θα βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να τις αποκαταστήσετε. Έχετε μεγάλη ανάγκη από ξεκούραση, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί η διάθεσή σας και οι προτάσεις που έχετε να μην είναι αυτό που ακριβώς θα θέλατε. Λίγη υπομονή και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Ίσως να νιώθετε λίγο περισσότερο… γειωμένοι απ’ ότι θα θέλατε κι αυτό λίγο σας ενοχλεί. Παρ’ όλα αυτά, θα είστε αρκετά κοινωνικοί και εξωστρεφείς ή τουλάχιστον έτσι θα δείχνετε απέναντι στους άλλους. Η επικοινωνία σας είναι πολύ καλή, αλλά θέματα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος σας απασχολούν σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

Ξέρετε όμως να διατηρείτε καλά την ψυχραιμία σας και να δίνετε τις σωστές προτεραιότητες αυτόν τον καιρό. Η διάθεσή σας να σταθείτε δίπλα σε φίλους που σας έχουν ανάγκη, καθώς και το να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο, θα σας βοηθήσει και θα γεμίσετε συναισθηματικά τις μπαταρίες σας! Ακόμη κι αν υπάρξουν μικροαλλαγές στο πρόγραμμά σας, μην αφήσετε να σας επηρεάσουν περισσότερο αρνητικά απ’ ό, τι τους αξίζει.

ΙΧΘΥΣ

Ένα μείγμα από συναισθήματα και διαθέσεις σας χαρακτηρίζουν το τελευταίο διάστημα. Από τη μια η καθημερινότητα, και ειδικά η δουλειά σας, που σας έχει επιφορτίσει με περισσότερες έγνοιες και από την άλλη η διάθεσή σας να απολαύσετε αυτές τις μέρες και να μην αφήσετε τα προηγούμενα να σας χαλάσουν τη διάθεση, έρχεται το πράγμα και λίγο εξισορροπείται.

Γίνεστε πιο τρυφεροί και πιο δοτικοί σε αγαπημένα σας πρόσωπα και η διάθεσή σας να τους βοηθήσετε βγαίνει στην κυριολεξία μέσα από την καρδιά σας! Ίσως χρειαστεί να βρίσκεστε περισσότερο σε κίνηση απ’ ότι θα θέλατε και να μη βρείτε το χρόνο να απολαύσετε λίγο περισσότερο το εορταστικό χουζούρι. Αλλά… τα αγαθά κόποις κτώνται! Μην ανησυχείτε και το μέλλον θα σας δικαιώσει! Οι συναισθηματικές σας εναλλαγές το τελευταίο διάστημα, έχουν καταντήσει για σας, σχεδόν καθημερινή ρουτίνα. Η θετική σας διάθεση όμως θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση και θα φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα!

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα