Μην χασετε

Μάθετε την αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιό σας (18/11 – 24/11)

Κριός:

Ηφαιστειακές εκρήξεις! Μην αφήσετε ανεξέλεγκτο τον έμφυτο εγωισμό σας καθώς ο  κυβερνήτης σας ο Άρης στον κακεντρεχή όγδοο οίκο σας σε αντίθεση με τον Ουρανό  προκαλεί τον αγαπημένο σας, δημιουργεί ακραία συναισθήματα που θα μπορούσαν να φέρουν αντιπαλότητες και συγκρούσεις, βράζετε μέσα σας σαν ζεστή λάβα.
Μήπως κάποιος από τους δυο σας προσπαθεί να ανακτήσει τον έλεγχο; Ή είναι η δική σας παρόρμηση να περάσει το δικό σας και να εγκαθιδρύσετε τη δικτατορία καταπατώντας τα δημοκρατικά δικαιώματα; Μην ενεργείτε με επαναστατικό ή καταστρεπτικό τρόπο. Μπορεί επίσης να εξετάζετε μια επικίνδυνη επένδυση. Σκεφτείτε το πριν κάνετε μια παρορμητική κίνηση.

Ταύρος:

Μάχη για την επιβολή και την εξουσία; Γιατί τόσος εγωισμός; Ο αλαζονικός Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, συγκρούεται με τον επαναστατικό Ουρανό, διακόπτοντας την αρμονία της σχέσης σας. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του άλλου πριν κάνετε μια λάθος κίνηση.

Advertisements

Θεωρήσατε ότι ταιριάζετε και κινήστε προς έναν κοινό στόχο, αλλά ίσως στην πορεία τα πράγματα κινήθηκαν διαφορετικά. Ή μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά του αγαπημένου σας θα μπορούσε να σάς κάνει να ενεργήσετε με κακεντρέχεια ή διαπιστώνετε ότι απορρίπτει τα σχέδιά σας. Μην καταπίνετε το θυμό σας μόνο και μόνο για να διατηρήσετε την ειρήνη στη σχέση σας. Ωστόσο, αποφύγετε τις κατηγορίες ή βάλετε περισσότερο λάδι στη φωτιά, απελευθερώνοντας τα αρνητικά συναισθήματά σας.

Δίδυμοι:

Προειδοποίηση! Η εκρηκτική αντίθεση του Άρη στον αναλυτικό έκτο οίκο σας με τον Ουρανό θα μπορούσε να σας ωθήσει στα άκρα καθώς νιώθετε έντονο άγχος που ξεπερνά τα όριά σας επειδή δίνετε περισσότερη σημασία στη λεπτομέρεια.

Η ανάγκη σας για έλεγχο και εξουσία θα μπορούσε να κάνει τον αγαπημένο σας να αισθάνεται ότι βρίσκεται υπό την κυριαρχία σας. Μη συμπεριφέρεστε επαναστατικά ή ακόμα και με αδίστακτο τρόπο, δεν θα σας βγει σε καλό. Θα χρειαστείτε χρόνο για να αποκαταστήσετε τη σχέση σας, αν δεν διαλύσετε συναισθηματικά τον αγαπημένο σας. Μήπως νιώθετε ότι δεν είστε στην ίδια σελίδα; Δοκιμάστε να ακούτε παρά να μιλάτε. Αν θέλετε να επιλύσετε τώρα το πρόβλημα, μιλήστε με ειλικρίνεια αλλά να είστε εγκρατείς.

Καρκίνος:

Η αντίθεση του Άρη στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας με τον Ουρανό θα μπορούσε να προκαλέσει δράμα και αντιπαλότητες με τον αγαπημένο σας αν υποβόσκουν κρυφές δυσαρέσκειες. Οι άνθρωποι είναι επιρρεπείς στο να βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα, έτσι βγάλτε κάποια πράγματα από το σκοτάδι στο φως.

Θα μπορούσατε να γίνετε ακόμα και … παρανοϊκοί σχετικά με τις προθέσεις του αγαπημένου σας ή ακόμη να χρησιμοποιήσετε τεχνάσματα προκειμένου να κάνετε κάποιον/α να αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για σας. Ή, μπορεί να επιλέξετε μια κόντρα ή αντίθετα να μην απαντάτε στα μηνύματά του. Κανένα από αυτά δεν θα σας φέρει το αποτέλεσμα που ελπίζετε. Καλύτερα να είστε τώρα εγκρατείς από το να κάνετε ή να πείτε κάτι που θα μετανιώσετε αργότερα.

Λέων :

Τα συναισθήματά σας προσπαθούν να σας πουν κάτι και τώρα δεν μπορείτε να τα ελέγξετε. Η αντίθεση του Άρη στο συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας με τον Ουρανό αναταράσσει την ηρεμία της σχέσης σας και τη βάζει σε κίνδυνο, δημιουργείται μια έκρηξη συναισθημάτων που ήταν καιρό θαμμένα στην ψυχή σας.

Η απρόβλεπτη συμπεριφορά του αγαπημένου σας μπορεί να σας ωθήσει στα άκρα. Ή, εσείς οι ίδιοι θα μπορούσατε να πονέσετε τα συναισθήματα του άλλου καθώς τώρα δεν μπορείτε  να σκεφτείτε λογικά, ούτε και έχετε πολύ χρόνο να περιμένετε. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να προχωρήσετε σε δέσμευση, ειδικά κάτω από αυτή τη δύσκολη και αντιδραστική όψη. Αλλά ίσως ήρθε η ώρα να αποφασίσετε τώρα για την πορεία της σχέσης σας παρά αργότερα.

Παρθένος:

Εάν η αλήθεια πονάει, ο πόνος είναι δικαιολογημένος; Κατά κάποιο τρόπο, ναι. Αλλά η απρόβλεπτη και επαναστατική αντίθεση μεταξύ του Άρη στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας με τον Ουρανό θα μπορούσε να σας κάνει σκληρούς και κακεντρεχείς στα λόγια σας, η ειλικρίνειά σας είναι πολύ ωμή. Ακόμα κι αν η κριτική σας είναι καλοπροαίρετη (και σωστή!), ο αγαπημένος σας ίσως αισθανθεί προσβεβλημένος από αυτήν.

Advertisements

Προσέξτε πριν ανοίξετε το στόμα σας. Τώρα πρέπει να αγωνιστείτε με τις σκιές του  μυαλού σας, με γεγονότα και συναισθήματα που μερικές φορές είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτά και να τα εντοπίσετε. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει επιθετικότητα στον αγαπημένο σας, στην προσπάθειά του να βρει απαντήσεις σε δυσνόητα και σκοτεινά μηνύματα.

Ζυγός:

Η αντίθεση μεταξύ του Άρη στο δεύτερο οίκο σας, της ασφάλειας και των χρημάτων,  με τον Ουρανό δημιουργεί συγκρούσεις που προκαλούνται από τον εγωισμό και την επιβολή εξουσίας κι αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε μια οικονομική απώλεια ή συναισθηματική απόσταση, εκεί που δεν το περιμένετε.

Το δράμα και η μνησικακία θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει τη σχέση σας. Θα μπορούσατε να αισθανθείτε ότι ασφυκτιάτε από την υπερβολική ασφάλεια και θέλετε να ταρακουνήσετε τα πράγματα. Δυστυχώς, η προσπάθειά σας να δημιουργήσετε περισσότερο πάθος και ενθουσιασμό στη σχέση σας θα μπορούσε να ανατρέψει σε μια στιγμή τα πάντα, ακόμη και να σας κοστίσει μακροπρόθεσμα. Πριν κάνετε μια αλλαγή για χάρη της αλλαγής, σκεφτείτε το καλά!

Σκορπιός:

Κανείς δεν μπορεί να σας βάλει στη γωνία! Τουλάχιστον, όχι τώρα. Μια εκρηκτική αντίθεση μεταξύ του Άρη στο ζώδιό σας και του Ουρανού θα μπορούσε να φέρει μερικά καταπιεσμένα συναισθήματα στην επιφάνεια. Αυτό θα μπορούσε να εκπλήξει ακόμα κι εσάς τους ίδιους! Ή αντίθετα είναι ο αγαπημένος σας ο οποίος πυροδοτεί συγκρούσεις, είτε για λόγους οικονομικούς ή απλά από κτητικότητα και ζήλια.

Βασιστείτε στη διαίσθησή σας για να δημιουργήσετε θετικά αποτελέσματα και μην εμπλέκεστε σε παιχνίδια ελέγχου και εξουσίας που μόνο άσκοπα είναι τώρα και παράλληλα μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη τη σχέση σας. Θυμηθείτε, είστε μια ανεξάρτητη, αυτόνομη ύπαρξη, έτσι κάντε σαφή τα όριά σας και θα είναι πιο δύσκολο για τους ανθρώπους να τα παραβιάσουν.

Τοξότης:

Ποιά είναι η μεγάλη ιδέα σας; Μπορεί να χρειαστεί να παλέψετε διπλά τώρα για να δείτε την υλοποίηση των ονείρων σας καθώς ο Άρης στον ασαφή δωδέκατο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ουρανό, σάς κάνει από τη μια πλευρά να επιθυμείτε να κινηθείτε γρήγορα, αλλά από την άλλη, κάτι σάς σταματά και δεν ξέρετε τι!

Ένα ασαφές και θολό γεγονός θα μπορούσε να σάς κάνει να αποτραβηχτείτε από τη σχέση σας. Μήπως τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα; Πριν δώσετε κάποιες υποσχέσεις ή κάνετε μια σημαντική δέσμευση, βεβαιωθείτε ότι και οι δύο κινήστε προς την ίδια κατεύθυνση. Το τελευταίο πράγμα για το οποίο δεν θέλετε να μετανιώσετε είναι οι λανθασμένες  παρορμητικές κινήσεις σας. Διερευνήστε σε βάθος αν έχετε κάνει σωστές επιλογές.

Αιγόκερως:

Πόσο εμπιστεύεστε τους φίλους σας; Η εκρηκτική αντίθεση μεταξύ του Άρη στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και του Ουρανού θα μπορούσε να φέρει έντονες συγκρούσεις με ένα φιλικό σας πρόσωπο καθώς διαπιστώνετε ότι υποβόσκουν ζήλεια και κακεντρέχεια. Κάποιος φίλος σας μπορεί να αγνοεί τα συναισθήματά σας, πυροδοτώντας αντιπαλότητες και προσπαθώντας να σας απομακρύνει από το πρόσωπο που αγαπάτε.

Advertisements

Θα πρέπει να κόψετε σχέσεις με αυτό το άτομο πριν παρεκτραπούν τα πράγματα; Μπορεί. Πρώτα εξετάστε: Φέρνει στο φως μια άβολη αλήθεια; Εάν ναι, μην τον πυροβολείτε. Θα μπορούσε να είναι η φωνή μιας απαραίτητης αλλαγής στην ∈ρωτική σας ζωή.

Υδροχόος:

Ποιός έχει την εξουσία; Η εκρηκτική αντίθεση μεταξύ του Άρη στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας και του κυβερνήτη σας του Ουρανού δημιουργεί την ανάγκη να κυριαρχήσετε και να επιβάλετε το εγώ σας. Ή ο κυριαρχικός τρόπος συμπεριφοράς του αγαπημένου σας μπορεί να πατήσει τα κουμπιά σας, αλλά προσέξτε αυτές τις σπασμωδικές αντιδράσεις σας. Ίσως κάποια από τα μελλοντικά σχέδιά σας ανατραπούν, αλλά μην προσθέτετε λάδι στη φωτιά, κινδυνεύετε να πληρώσετε το τίμημα για την επαναστατική διάθεσή σας!

Εάν πραγματικά θέλετε να δείξετε πόσο δυνατοί είστε, το να ενεργείτε σαν επαναστάτης έφηβος δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος. Κάντε λίγες μέρες υπομονή και μη ταρακουνάτε το πλοίο της αγάπης. Αυτή τη στιγμή, ο αγαπημένος σας θα αισθάνεται ότι απειλείται από την έντονη επιθυμία σας για αλλαγή.

Ιχθύς:

Μερικές φορές η αλήθεια πονάει και τώρα μπορεί ακόμα και να σας βλάψει. Κάτω από την επιρροή της αντίθεσης του Άρη στον ειλικρινή ένατο οίκο σας με τον Ουρανό, το συναισθηματικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε θα μπορούσε να προκαλέσει μεγαλύτερη σύγκρουση από ό, τι νομίζετε.

Αυτή δεν είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να εκδηλώσετε τα αρνητικά συναισθήματά σας. Εάν είστε αναστατωμένοι με κάτι, είναι καλύτερο να μιλήσετε ήρεμα παρά να εξαπολύσετε κατηγόριες. Είναι πιθανό να στραφούν τα λόγια σας εναντίον σας και ο αγαπημένος σας να αντιδράσει υπερβολικά και μνησίκακα. Επίσης, επιλέξτε ποιον εμπιστεύεστε και μη λέτε πολλά για τη σχέση σας.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα