Μην χασετε

Μάθετε πως να εφαρμόζετε το ρουζ για να έχετε νεότερη όψη

Δεν είναι μόνο το χρώμα – ο τρόπος που εφαρμόζεις το ρουζ επηρεάζει το πόσο νέα φαίνεσαι.

Ανεξάρτητα από την εποχή και το είδος του μακιγιάζ που προτιμάς, το ρουζ θεωρείται μέσα στο top 5 των καλλυντικών που έχει κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της.

Δίνει ένα φυσικό αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλα και μία υγιή λάμψη σαν να γύρισες μόλις από μία μεγάλη βόλτα στην εξοχή. Ήξερες όμως, πως η στρατηγική τοποθέτησή του στο πρόσωπό σου μπορεί να δώσει ένα άμεσο εφέ lifting, κάνοντάς το να δείχνει πιο ανανεωμένο και νεανικό;

Κι αν νόμιζες πως η σωστή εφαρμογή ξεκινά από τη στιγμή που θα το απλώσεις στα μάγουλά σου, κάνεις λάθος. Όπως αναφέρει η makeup artist Bobbi Brown, η σωστή προετοιμασία ξεκινά με τη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας. Αυτό είναι εξάλλου το μυστικό για να πετύχεις μία υγιή λάμψη εκ των έσω. Ακολουθεί το foundation- εκτός κι αν έχεις χρησιμοποιήσει BB/CC cream- και στη συνέχεια το ρουζ.

Advertisements

Διάλεξε αυτή την απόχρωση ρουζ που είναι κοντά στη φυσική απόχρωση των δικών σου ζυγωματικών και άρχισε να την απλώνεις με τον παρακάτω τρόπο. Ξεκίνα από τα μήλα και συνέχισε «τραβώντας» το χρώμα προς τα έξω, aka ζυγωματικά και τη γραμμή των μαλλιών σου. Ολοκλήρωσε το look σου, απλώνοντας ένα ρουζ σε μία πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση με το πινέλο ακριβώς στο κέντρο των μήλων σου.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα