Μην χασετε

Μάθετε πως καθαρίζονται οι ψεύτικες βλεφαρίδες και πως μπορείς να τις κρατήσεις για πάντα

Αν και το απόλυτο trend ειναι οι ψεύτικες βλεφαρίδες, πολλές φορές μας κάνουν την ζωή μας δύσκολη αφού δεν γνωρίζουμε πως να τις καθαρίσουμε σωστά, με αποτέλεσμα να τις πετάμε και να ξοδεύουμε συχνά χρήματα για καινούργιες. Γι’ αυτό λοιπόν με την βοήθεια της Huda -blogger ομορφιάς- εμείς βρήκαμε πως θα τις καθαρίζεις με τέτοιον τρόπο, έτσι ώστε να κάνεις χρήση των ίδιων βλεφαρίδων περισσότερο απο 10 φορές. και να μπορέσεις να γλιτώσεις χρόνο και χρήματα.

Advertisements

Για να μάθεις πως να καθαρίζεις σωστά τις ψεύτικες βλεφαρίδες ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες:

Αρχικά, αφαιρείς προσεκτικά οποιαδήποτε ορατή ξηρή κόλλα που έχει μείνει πάνω στην βάση των ψεύτικων βλεφαρίδων με το τσιμπιδάκι σου (ίδιο με αυτό που χρησιμοποιείς για να τα τοποθετήσεις στα μάτια σου ή αλλιώς το γνωστό και αγαπημένο τσιμπιδάκι φρυδιών). Στην συνέχεια, παίρνεις δύο στρογγυλά βαμβακάκια, εμποτισμένα με υγρό για ντεμακιγιάζ, και τοποθετείς ανάμεσά τους τη μία από τις βλεφαρίδες.

Μετά από 30 δευτερόλεπτα, και αφού έχεις πιέσει ελαφρώς τα βαμβακάκια μεταξύ τους (προκειμένου να μαλακώσεις τα υπολλείμματα μάσκαρας), με μία μπατονέτα, η οποία είναι και αυτή εμποτισμένη σε υγρό ντεμακιγιάζ – αφαιρείς το περιττό προϊόν. Τέλος, τοποθετείς τις πρόσφατα καθαρισμένες ψεύτικες βλεφαρίδες σου σε ένα καινούργιο καθαρό βαμβάκι και με μία ξηρή μπατονέτα τις ξανά καθαρίζεις μία μία για να σιγουρευτείς οτι δεν έχει απομείνει κανένα ίχνος μάσκαρας!

Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος που το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να ακολουθήσεις προσεκτικά τα βήματα και να είσαι σίγουρη ότι θα μπορείς να χρησιμοποιείς τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου, χωρίς να ανησυχήσεις για την διάρκεια και το κόστος τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες ρίξε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Huda Kattan (@hudabeauty) στις

Έξτρα tips:

  • Κατά προτίμηση το υγρό ντεμακιγιάζ που θα χρησιμοποιήσεις να ειναι oil-free
  • Μόλις τελειώσεις μην ξεχάσεις να τις τοποθετήσεις στο κουτάκι τους
  • Μην ξεχνάς να είσαι προσεκτική σε θέματα καθαριότητας/υγιεινής, τα μάτια είναι ευαίσθητα και μολύνονται εύκολα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα