Μην χασετε

Αυτή είναι η αισθηματική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας για το ζώδιο σας (13/12 –19/01)

Κριός:

Τα παραμύθια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, ιδιαίτερα κατά τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Η ρομαντική Αφροδίτη στους Ιχθύς και στον ονειρικό δωδέκατο οίκο σας θα μπορούσε να σας φέρει την αδελφή ψυχή σας, νιώθετε ότι ζείτε ένα όνειρο. Αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να νιώσετε περισσότερο ευτυχισμένοι από ποτέ, γίνεστε πιο ευαίσθητοι και ρομαντικοί, η αγάπη βασιλεύει μέσα στη φαντασία σας.

Advertisements

Αν ανάψει και πάλι μέσα στην ψυχή σας μια παλιά ∈ρωτική φλόγα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντιμετωπίσετε τυχόν εκκρεμή ζητήματα, ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε τελικά προς τα εμπρός. Όταν η Αφροδίτη θα εισέλθει στον Κριό θα νιώσετε απελευθερωμένοι για νέα ξεκινήματα.

Ταύρος:

Η ∈ρωτική Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, βρίσκεται στους Ιχθύς ενεργοποιώντας τον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και τα συνήθη στέκια σας είναι τα μέρη όπου μπορείτε να βρείτε την αγάπη. Ίσως ακόμα τη συναντήσετε μέσω ενός κοινού φίλου. Δώστε επίσης την ευκαιρία να σας πλησιάσουν άτομα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

Θα μπορούσατε πραγματικά να ∈ρωτευτείτε κάποιον/α με μακροπρόθεσμες προοπτικές μέσα από το Facebook ή το Instagram. Ανανεώστε το προφίλ σας με φωτογραφίες που δείχνουν τον αληθινό εαυτό σας και να μην είστε ντροπαλοί, ανοίξτε συνομιλίες με άτομα που σας έλκουν. Αν είστε σε σχέση, κάντε κάτι διαφορετικό. Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήγατε βόλτα με τους φίλους σας, ως ζευγάρι; Η κοινωνικοποίηση θα σας φέρει πιο κοντά.

Δίδυμοι:

Έχετε κρύψει κάποια πράγματα; Καλή σας τύχη! Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, στρέφεστε στην αποσαφήνιση της πορείας της σχέσης σας. Μιλήστε με αμεσότητα και διαφάνεια. Αν έχετε μακρόχρονη σχέση και διαισθάνεστε ότι δεν οδηγεί στη δέσμευση, θα νιώσετε απογοητευμένοι που προσφέρατε ανιδιοτελώς.

Απλά μην είστε τόσο επικεντρωμένοι στο μέλλον και ξεχάσετε να απολαύσετε τη στιγμή. Είστε μόνοι; Θα μπορούσατε να συναντήσετε κάποιον/α μέσω κοινών φίλων ή στην εργασία σας τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Μπορεί ακόμη και να συνδεθείτε με ένα οικείο προς εσάς πρόσωπο, κάποιον/α που μπορεί αρχικά να θεωρήσετε βαρετό. Μην κάνετε πίσω!

Καρκίνος:

Φτιάξτε τις βαλίτσες σας και προετοιμαστείτε για ένα καυτό ∈ρωτικό ραντεβού! Η Αφροδίτη ταξιδεύει στους Ιχθύς και στον επεκτατικό ένατο οίκο σας, δίνοντάς σας αισιοδοξία και ενθουσιασμό για την πορεία της ∈ρωτικής σας ζωής για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Ο θεός ∈ρωτας θα μπορούσε να εμφανιστεί στα πιο απίθανα μέρη.

Κάποιος/α με ξένη προφορά ή που ζει χιλιόμετρα μακριά σας θα μπορούσε να κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα και έχετε έναν καλό λόγο για να κάνετε πολλά ταξίδια. Είστε σε σχέση; Ταξιδεύοντας μαζί θα αναβιώσει το πάθος σας. Προσθέστε μεγαλύτερη ποικιλία στη ζωή σας και βιώστε νέες περιπέτειες μαζί, θα ενισχύσει συναισθηματικά το δεσμό σας.

Λέων :

Βγείτε στο κυνήγι του πάθους! Η αγάπη είναι σίγουρα κάπου κοντά σας, ίσως κρυμμένη, αλλά εσείς θα την ανακαλύψετε. Η παθιασμένη Αφροδίτη στους Ιχθύς και στον έντονα ∈ρωτικό όγδοο οίκο σας, αυξάνει το πάθος σας και τα συναισθήματά σας, τώρα δεν μπορείτε να τα κρύψετε.

Advertisements

Αν η λίμπιντό σας ήταν πεσμένη, τώρα δεν μπορείτε να συγκρατηθείτε. Με έναν αργό και αισθησιακό χορό θα νιώσετε πεταλούδες στο στομάχι σας. Αν είστε σε σχέση, επωφεληθείτε από αυτή τη διέλευση της Αφροδίτης και διαθέστε περισσότερο χρόνο στον αγαπημένο σας. Αυτό μπορεί να σημαίνει να περικόψετε κάποιες υποχρεώσεις από το πρόγραμμά σας ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε σε ένα ρομαντικό περιβάλλον.

Παρθένος:

Θα βάλετε επιτέλους δαχτυλίδι ή ακόμα το σκέφτεστε; Η Αφροδίτη στους Ιχθύς κινείται στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, βάζοντας σας σε μια πιο σοβαρή διάθεση όσον αφορά τη σχέση σας. Ο πλανήτης του πάθους θα μπορούσε να αναζωπυρώσει κάποια έντονα συναισθήματα, τώρα ίσως και να σας περνάει από το μυαλό να κάνετε τα πράγματα επίσημα.

Βρείτε νέους τρόπους για να εκπλήξετε το σύντροφό σας, όπως ένα ρομαντικό βράδυ στη θάλασσα. Η κοινωνική Αφροδίτη θα σας φέρει πιο κοντά. Είστε μόνοι; Ο αισθησιασμός και η γοητεία σας δεν περνούν απαρατήρητα, έτσι βγείτε έξω να διασκεδάσετε με τους φίλους σας. Αν περνάτε όλο το χρόνο σας στα κοινωνικά δίκτυα κατασκοπεύοντας τι κάνουν οι φίλοι σας πως θα βρείτε την αγάπη;

Ζυγός:

Λάμπετε από μέσα προς τα έξω! Η καλλωπιστική Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, κινείται στους Ιχθύς και στον έκτο οίκο σας, της ευεξίας σας, έτσι νιώθετε ζωντανοί και ανανεωμένοι. Αρκεί ένα αισθησιακό άγγιγμα για να βάλετε φωτιά.

Είστε από τη φύση σας κοινωνικοί και αγαπάτε την καλή παρέα, έτσι πάρτε τους φίλους και ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες. Πάτε στο γυμναστήριο ή κάντε έναν περίπατο στην φύση, αντί να πίνετε στο bar το κρασί σας. Θα μπορούσατε πραγματικά να συναντήσετε κάποιον/α μέσα από τις καθημερινές δραστηριότητές σας. Μπορεί ακόμη και να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως εθελοντές σε μια φιλανθρωπική οργάνωση. Ο αλτρουισμός σας σίγουρα θα ανταμειφθεί!

Σκορπιός:

Έτοιμοι να ζωγραφίσετε με κατακόκκινο χρώμα τον ∈ρωτα! Ο παγωμένος καιρός του Γενάρη δεν χρειάζεται να σας κρατήσει μέσα. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς και στον ∈ρωτικό πέμπτο οίκο σας αφυπνίζει την επιθυμία σας για … άγριες νύχτες πάθους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, ο πλανήτης της αγάπης εντείνει το πάθος σας και θα εμπλουτίσει την ∈ρωτική σας ζωή με έντονο ρομαντισμό και φαντασία.

Προσέξτε το υπερβολικό δράμα αν είστε μόνοι, χρησιμοποιήστε το με μέτρο, μόνο για να κρατήσετε τα πράγματα ενδιαφέροντα. Αν είστε σε σχέση, σας περιμένουν μερικές διασκεδαστικές βραδιές αλλά θα μπορούσατε να γίνετε λίγο πιο έντονοι με τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να προσέξετε να μην πιέσετε το αντικείμενο του πόθου σας.

Τοξότης:

Σπίτι είναι εκεί όπου είναι η καρδιά σας, τουλάχιστον για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Η Αφροδίτη στους Ιχθύς και στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σας κάνει να αναζητήσετε μεγαλύτερη άνεση στο σπίτι σας. Αφήνετε στην άκρη τις περιπέτειές σας και την περιπλάνηση, σας αρκεί να είστε ξαπλωμένοι στον καναπέ σας, παρέα με τον εαυτό σας.

Advertisements

Χρησιμοποιήστε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε, να περάσετε ποιοτικό χρόνο στο σπίτι σας με τον αγαπημένο σας ή μόνοι σας, παρέα με τις αναμνήσεις σας. Ίσως αυτό να είναι ένα σοκ για το περιπετειώδες ζώδιό σας, αλλά κάντε ένα μικρό διάλειμμα για να διαβάσετε βιβλία, να μαγειρέψετε στην κουζίνα και να ασχοληθείτε με τη διακόσμηση.

Αιγόκερως:

Επιστροφή στο ∈ρωτικό παιχνίδι; Η Αφροδίτη στους Ιχθύς και στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας, σας χαρίζει γοητεία στα λόγια σας και το πνεύμα σας. Είναι ωραία να θαυμάζουν οι άλλοι την ομορφιά σας και την πνευματώδη ευφυΐα σας. Απλά μην προκαλείτε τη ζήλια του συντρόφου σας. Η Αφροδίτη σε αυτόν τον τομέα του χάρτη σας σας κάνει να πάρετε τα πράγματα κάπως ανάλαφρα και να θέλετε ελευθερία.

Για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, σκεφτείτε τρόπους για να διασκεδάσετε μαζί με την αγάπη σας με νέες εξορμήσεις και δραστηριότητες. Αν είστε μόνοι, μπορεί να συναντήσετε ένα σύντροφο με μακροπρόθεσμες δυνατότητες, μέσω ενός κοινού φίλου σε μια κοινωνική εκδήλωση ή εξερευνώντας την περιοχή σας ή μέσω κάποιων σύντομων ημερήσιων εκδρομών.

Υδροχόος:

Ως Υδροχόοι, είστε μινιμαλιστές όσον αφορά τα υλικά αγαθά, αλλά με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες, θα αισθανθείτε την ανάγκη να κάνετε φιγούρα. Αγοράζοντας κάτι εντυπωσιακό ανεβάζει την ψυχολογική σας διάθεση αφού όλα τα μάτια είναι στραμμένα πάνω σας, οι θαυμαστές σας μαγεύονται με το λάγνο τραγούδι σας.

Αλλά πραγματικά, πότε ήταν η τελευταία φορά που φροντίσατε τον εαυτό σας μόνο και μόνο επειδή έπρεπε να το κάνετε; Ίσως έχετε πολλά παλιά κομμάτια στη ντουλάπα σας και τώρα θέλετε να τα ξεφορτωθείτε. Αν αυτό σας φέρνει ευτυχία, κάντε το. Αυτή η θετική ενέργεια που είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σας, θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην ∈ρωτική σας ζωή.

Ιχθύς:

Καθώς ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, βρίσκεται στο ζώδιό σας, αρχίστε να ζητάτε ό, τι θέλετε, και το πιο σημαντικό, ό, τι χρειάζεστε. Η Αφροδίτη κάνει την ετήσια επίσκεψή της, βοηθώντας σας με αγάπη, αλλά σας ζητά να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας. Μην κουβαλάτε το συναισθηματικό βάρος των άλλων, αξίζετε να αγαπηθείτε κι εσείς, έτσι αν ο σύντροφός σας δεν εκπληρώνει τις ανάγκες σας, ήρθε η ώρα να ξαναγράψετε το σενάριο.

Να μην υποχωρήσετε, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να μείνετε μόνοι σας. Πώς μπορείτε να είστε με κάποιον/α που δεν σέβεται τις ανάγκες σας; Αν είστε μόνοι, το παιχνιδιάρικο ύφος σας φέρνει πολλές επιλογές στο δρόμο σας. Δείτε όμως αν μπορεί να καλλιεργηθεί εμπιστοσύνη και μην περπατάτε με το κεφάλι σας στα σύννεφα.

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα