Μην χασετε

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Tην πρώτη μου φωτoγράφιση στο Ρlaybοy την έκανα για να κoντράρω τον Γιώργο Πολυχρονίου»

Στον διαστημικό σταθμό του Φάνη και του Νικόλα ταξίδεψε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Advertisements

 

Με ξέφρενο χορό και μουσική υποδέχτηκαν τη γνωστή Dj και ραδιοφωνική παραγωγό θυμίζοντάς της τις εποχές που κρατούσε τα ηνία της διασκέδασης σε clubs και πάρτι προτού κατεβάσει ρολά ο κορονοϊός.

Απευθείας, το δίδυμο των «Χιούστον» μπήκε στο «ψητό» ρωτώντας την για τον σύντροφό της. Εδώ και αρκετό καιρό είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια δεν τη ζηλεύει καθόλου. Ο Φάνης και ο Νικόλας αμέσως διαφώνησαν με την ίδια να εξηγεί πως οι σeξι εμφανίσεις δεν υποδηλώνουν και διαθεσιμότητα.

 

Αν υπάρχει κάτι που ενδεχομένως τον ενοχλεί είναι ορισμένα σχόλια χρηστών του διαδικτύου κάτω από τις φωτογραφίες της.

«Αυτό που τον απασχολεί είναι τα σχόλια κάποιες φορές. Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία να σβήσω τα σχόλια. Νομίζω ότι ούτε πρέπει; Θα κάνω λογοκρισία; Είναι μερικά σχόλια, σeξιστικά και άλλα αισχρά, που κι εμένα ενοχλούν».

 

 

Advertisements

Σε μία αναδρομή στο παρελθόν και στον γάμο της με τον Γιώργο Πολυχρονίου μίλησε για τα όμορφα χρόνια που έζησαν μαζί ενώ αποκάλυψε και μία άγνωστη ιστορία με εκείνον.

«Με τον Γιώργο ήμουν από τα 18 μου.Ήταν μέντοράς μου. Ήμασταν αρκετά χρόνια μαζί. Ήταν καταπληκτικά χρόνια, ίσως ήταν κι η εποχή βέβαια. Το πιο σeξι πράγμα που έβρισκα σ΄εκείνον ήταν η φωνή του».

 

«Ο Γιώργος παρουσίαζε μία εκπομπή όταν ήμουν 5 χρονών και παράλληλα παρουσίαζε αγώνες ποδοσφαίρου. Ο πατέρας μου λάτρευε τον Γιώργο Πολυχρονίου sportscaster, εμένα με εκνεύριζε γιατί τον έβαζε δυνατά κι ωρυόταν. Και την άλλη του εκπομπή την άκουγε η αδερφή μου κι έτσι τον άκουγα κι εγώ. Όταν γνωριστήκαμε και συζητήσαμε συνειδητοποίησα ότι ήταν ο αγαπημένος sportscaster του μπαμπά κι ο άνθρωπος που ακούγαμε και χορεύαμε με την αδερφή μου».

Σε ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ κάποια σeξι φωτογράφιση για να τον πικάρει απάντησε καταφατικά:

«Το πρώτο μου Ρlayboy το έκανα γιατί είχαμε μία κόντρα χαζή με τον Γιώργο και το έκανα για να τον κοντράρω».

 

 

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα